17.6.12

Ωραίοι ως Έλληνες (pics,vids)

Πάντα ήμασταν της τελευταίας στιγμής και πάντα τα καταφέρναμε στα δύσκολα! Έτσι και σήμερα, η Εθνική μας ομάδα με μια εμφάνιση συγκλονιστική, εμφάνιση που θύμισε κάτι από 2004, κατάφερε να ρίξει τους Ρώσους στο καναβάτσο με το σουτ του αρχηγού και ρέκορντμαν συμμετοχών Γιώργου Καραγκούνη και να εξασφαλίσει την πρόκριση στους "8" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.


Πολύ καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ξεκίνησε η εθνική στο πρώτο 20λεπτο, με το παιχνίδι όμως να έχει ρυθμό... Τσάμπιονς Λιγκ, οι διεθνείς κουράστηκαν, κάτι που γρήγορα φάνηκε και στο αντίπαλο στρατόπεδο. Ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα λήξει ισόπαλο, ο "τυπάρας" εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ιγκνασέβιτς και κεραυνοβόλησε από κοντά τον Μαλαφέεφ στέλνοντας την εθνική στα αποδυτήρια με το πολυπόθητο προβάδισμα. Το οποίο κρατήθηκε σχεδόν άνετα στο β' ημιχ. αφού ο Τζαβέλλας σημάδεψε το δοκάρι στο 72' ενώ η κεφαλιά του Τζαγκόεφ πέρασε ελάχιστα άουτ στο 83'.


Στα ελληνικά...


Στα αραβικά...
Greece 1-0 Russia (Euro 2012 - Group A) από fasthighlights-2012

Και στα ρώσικα...

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους διεθνείς και ...εμάς να πανηγυρίζουμε άλλη μια μεγάλη επιτυχία και πλέον περιμένουμε να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο που εκτός απροόπτου θα είναι η Γερμανία...

ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Τοροσίδης, Τζαβέλας, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (67’ Μάκος), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (82’ Νίνης), Γκέκας (63’ Χολέμπας). 


Στον πάγκο: Χαλκιάς, Τζόρβας, Μαλεζάς, Φωτάκης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Λυμπερόπουλος



by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...