1.6.12

Ένα “σκοτεινό” smartphone (vid)


Εάν είσαι φανατικός οπαδός του Batman και ψάχνεις για ένα κινητό που θα σέβεται τα πάθη σου, τότε το νέο Nokia Lumia 900 “The Dark Knight Rises” edition είναι αυτό που ψάχνεις.

Είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της σεζόν και αυτό γιατί ο Batman δεν είναι ένας όποιος κι όποιος superhero. Είναι o (ένας και μοναδικός) superhero. Κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη τη Nokia που μόλις λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του “The Dark Knight Rises”, αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία ιδιαιτέρως special και limited edition του καινούργιου Lumia 900.


Όπως το είχε κάνει και στο Lumia 800, για όποιους «πιστούς» θυμούνται, έτσι και τώρα το νέο Nokia Lumia 900 “The Dark Knight Rises” edition είναι η απόλυτη αποθέωση του «Σκοτεινού Ιππότη» σε μορφή gadget. Έχοντας μοντέρνο design με ματ φινίρισμα και χαραγμένο με laser το logo του σουπερ-ήρωα από πίσω, η ξεχωριστή έκδοση φαντάζει ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να νιώσει λίγη από την μαγεία του Batman στην καθημερινότητα του. Επίσης εμπεριέχει το “Dark Knight Rises app” (με συνεχείς ενημερώσεις για τα τελευταία νέα από την ταινία, wallpapers κλπ) και το αποκλειστικό παιχνίδι “Claim Gotham City”.

Η νέα limited edition του Lumia 900 θα είναι διαθέσιμη από 1η Ιουνίου και θα μπορείς να το βρεις και να το παραγγείλεις στο Phones4U. Προς το παρόν δες τις φωτογραφίες και μπες στο κλίμα.




Πηγή: pkool.gr







Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...