8.6.12

1,3 εκατ. ευρώ για τους σεισμόπληκτους της Ιταλίας, από τη Ferrari με αγάπη (pics, vid)

Η Ferrari, μετά τους σεισμούς που έπληξαν την Ιταλία το τελευταίο διάστημα, είχε ανακοινώσει πως θα διοργανώσει πλειστηριασμούς προϊόντων σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για όσους επλήγησαν από τη φυσική καταστροφή. Η αρχή έγινε χτες το πρωί, με πρώτο ...τεμάχιο μια "ολόφρεσκια" 599ΧΧ-Evo που πωλήθηκε αντί του αστρονομικού ποσού των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.


"Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να βασιστούμε στη γεναιοδωρία των οπαδών της Ferrari σε όλο τον κόσμο που πάντα στήριζαν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Ένας τρομερός σεισμός χτύπησε την περιοχή μας και τους ανθρώπους που γνωρίζουμε και γι' αυτό θέλουμε να βοηθήσουμε τις οικογένειες των θυμάτων σε αυτή τη δύσκολη στιγμή", δήλωσε ο πρόεδρος Luca di Montezemolo.

Και βέβαια, για όσους θέλουν να βοηθήσουν αλλά... δεν τους περισσεύουν τα εκατομμύρια, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει βγάλει προς πώληση ρολόγια, αγωνιστικές στολές και κράνη με σκοπό να μαζέψει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό από όσους θέλουν να βάλουν στη συλλογή τους... κάτι από Ferrari.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τον επίσημο ιστότοπο της Ferrari.


by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...