28.6.12

Ο εκατομμυριούχος επιδειξίας του προημιτελικού (photos)

Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα πρωταγωνιστές είναι κατά κύριο λόγο οι παίκτες ή αν το πράγμα "στραβώσει", ο διαιτητής. 

Ο προημιτελικός του Euro μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας που κρίθηκε στα πέναλτι με τη "σκουάντρα ατζούρα" να πανηγυρίζει την πρόκριση στους "4" είχε όμως κι έναν άλλο πρωταγωνιστή έστω κι αν με την πρώτη ματιά η παρουσία του δεν έγινε αισθητή. 

Ένας οπαδός των Άγγλων λοιπόν  προσπάθησε με τον τρόπο του να βοηθήσει την ομάδα του, κάνοντας μάλιστα ένα... μεγαλειώδες σπριντ για να φτάσει πίσω από την εστία, καθώς καθόταν σε άλλο σημείο του γηπέδου, πριν αρχίσει η διαδικασία των πέναλτι.


Βέβαια δεν μπορούσε να εκτελέσει ο ίδιος πέναλτι ή να αντικαταστήσει τον γκολκίπερ κι έτσι προσπάθησε από την εξέδρα να αποσπάσει την προσοχή των Ιταλών. Στο τελευταίο πέναλτι λοιπόν αποφάσισε να μείνει γυμνός από τη μέση και κάτω μήπως καταφέρει να αποπροσανατολίσει τους Ιταλούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Τον εν λόγω κύριο ανακάλυψε η εφημερίδα "Sun" και πρόκειται για έναν εκατομμυριούχο επιχειρηματία. "Προσπάθησα απλά να κάνω το κομμάτι μου. Ήταν απόφαση της στιγμής. Θα έκανα τα πάντα για να δω την Αγγλία να κερδίζει αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε. Παραλίγο να πάθω έμφραγμα τρέχοντας από τη μια άκρη στην άλλη" τόνισε ο εκκεντρικός Τιμ Ο' Λίρι. 

Όσο για το πώς είδε την "προσπάθειά" του η γυναίκα του, Κλάρα, δήλωσε "Είναι έγκυος οτκώ μηνών με δίδυμα. Το βρήκε πολύ, πολύ αστείο". 

Ευτυχώς για όλους εμάς η Αγγλία δεν προκρίθηκε γιατί ποιος ξέρει τι θα σκεφτόταν να κάνει αν ο ημιτελικός ή ακόμα και ο τελικός κρινόταν στα πέναλτι...
by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...