9.6.12

Κράξιμο στον κόρακα του Πολωνία-Ελλάδα

Είπαμε να δούμε ένα ματς να το χαρούμε και πήγε να μας το βγάλει ξινό ο Ισπανός ρέφερι Καρμπάγιο. Με δύο ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες απέβαλε το Σωκράτη ενώ έκλεισε τα μάτια και σε πέναλτι-μαρς υπέρ της Εθνικής μας. Ας δούμε πως εκφράστηκαν γι'αυτόν τα διεθνή μέσα και άλλες δημοφιλείς προσωπικότητες. 





Στη live περιγραφή της ισπανικής "Marca", ο σχολιαστής γράφει: "Πω, πω! Αδύνατο να αποβάλεις έναν παίκτη γι' αυτές τις δυο ενέργειες. Ο Βελάσκο είναι ένας μεγάλος διαιτητής αλλά έχει κάνει ένα σοβαρό λάθος. Δεν υπάρχει κανένα φάουλ, γιατί ο Μουράφσκι έπεφτε πριν τον ακουμπήσει ο Έλληνας αμυντικός, ενώ και την πρώτη κίτρινη που του είχε δώσει θα μπορούσε να την αποφύγει. Είναι κρίμα το παιχνίδι να καθορίζεται από ένα τέτοιο λάθος", αναφέρεται στο live του παιχνιδιού. "Άνετα θα μπορούσε να έχει δώσει και το πέναλτι" στη φάση του χεριού από τον Πέρκις, ενώ στο ημίχρονο σχολιάζει πως "Ο Καρμπάγιο έχει μετατραπεί σε θλιβερό πρωταγωνιστή".

Η "AS" στο ρεπορτάζ του παιχνιδιού αναφέρεται στην απόδοση του ρέφερι χαρακτηρίζοντας την ως αμφισβητούμενη.


Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος δήλωσε σχετικά πως "Όλη η Ευρώπη είδε τι έγινε…για τον διαιτητή μιλάω. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως τώρα. Ό, τι έγινε έγινε, δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι." 

Μέσω twitter, ο Ντιρκ Νοβίτσκι έγραψε πως "Και οι δύο κίτρινες κάρτες σε βάρος του Έλληνα παίκτη ήταν αστείες", ενώ ο πολύς Ρουντ Γκούλιτ τιτίβισε πως "ο διαιτητής βοηθάει πολύ τους Πολωνούς ποδοσφαιριστές" και ότι "η κόκκινη κάρτα ήταν.. κακή επιλογή".

Ας ελπίσουμε ότι στη συνέχεια της διοργάνωσης η εθνική μας θα τύχει καλύτερης αντιμετώπισης από τους άρχοντες των αγώνων.

Υ.Γ: Επί του πιεστηρίου, μαθαίνουμε πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών και μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους 7 μήνες! Του ευχόμαστε κουράγιο και ελπίζουμε να γυρίσει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...