27.2.13

Sony Xperia Z Crash Test, πέφτει, πονάει αλλά δεν σπάει


Ξέρουμε πολλά για το Sony Xperia Z αλλά όχι ότι αντέχει και τις πτώσεις. Το νέο Sony smartphone είναι όμορφο, είναι πολύ γρήγορο, είναι αδιάβροχο και τώρα αποδεικνύεται ότι είναι και δυνατό. Η πτώση από περίπου 1.5 μέτρο δεν επηρεάζει καθόλου το Xperia Z.

Μέσα σε όλα τα καλά που έχει το νέο high end smartphone της Sony, κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο στιβαρό και δυνατό. Η προστασία από το νερό είναι δεδομένη γιατί έτσι έχει σχεδιαστεί από την Sony, τι γίνεται όμως όταν η πτώση από μεγάλο ύψος αφήνει αδιάφορο το κινητό;

SONY XPERIA Z CRASH TEST, ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ακριβώς αυτό, το Sony Xperia Z να πέφτει από τα χέρια και από ύψος τουλάχιστον 1.5 μέτρου στο έδαφος. Για την ακρίβεια δεν πρόκειται για ένα αλλά για δύο Xperia Z που δοκιμάζονται με τον ίδιο τρόπο. Η οθόνη παραμένει άθικτη και το τηλέφωνο μπαίνει στη γυάλα με το νερό αμέσως μετά την μετωπική σύγκρουση με το πάτωμα.


Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η οθόνη των 5 ιντσών με full HD 1080p ανάλυση και Mobile BRAVIA Engine 2 παραμένει άθικτη και το τηλέφωνο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Δεν είναι μικρό επίτευγμα για την Sony και το Xperia Z, αδιάβροχο και με αντοχές σε crast test.



Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...