20.2.13

HTC One, αυτό είναι το HTC M7 και μοιάζει με το iPhone 5

Η αντίστροφή μέτρηση έχει ήδη αρχίσει και το νέο HTC One, το γνωστό HTC M7, εμφανίστηκε με τον γνωστό τρόπο. Φωτογραφία από το δελτίο τύπου που πρόκειται να κυκλοφορήσει με το νέο HTC smartphone σε μαύρο χρώμα και design που μοιάζει με το iPhone 5.

Η φωτογραφία έρχεται από τον γνωστό, evleaks λογαριασμό στο Twitter, και δείχνει το μέχρι τώρα γνωστό ως HTC M7 να παρουσιάζεται ως το νέο HTC One smartphone, όπως ακριβώς σας είχαμε πει. Η ναυαρχίδα της HTC, αλλάζει design και έρχεται προκλητικά κοντά στο iPhone 5 όχι μόνο στην επιλογή χρωμάτων αλλά και στις καμπύλες και το bezel στην άκρη του τηλεφώνου.

Χαρακτηριστική η απουσία τρίτου κουμπιού στην πρόσοψη του νέου HTC One, με το λογότυπο της HTC να καλύπτει το κενό. Φαίνεται πως με το νέο Google Now, το HTC M7 δεν χρειάζεται κουμπί για αναζήτηση ή κλείσιμο εφαρμογών, εκτός και αν το λογότυπο HTC εξυπηρετεί κάποιο μυστικό σκοπό.

Τα χαρακτηριστικά είναι γνωστά, οθόνη 4.7 ή 5 ινστών, με full HD ανάλυση, τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon S4 Pro 1.7GHz, 2GB RAM και χωρητικότητα 32GB και 64GB. Μερικές μέρες υπομονή και το νέο HTC M7 θα αποκαλυφθεί ως HTC One.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...