28.2.13

9+1 free games που πρέπει να παίξεις αν σέβεσαι την αντρική και παιχνιδιάρα σου φύση

Ποιος είπε ότι τα παιχνίδια πρέπει να είναι ακριβά; Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα, πιο εθιστικά και, το κυριότερο, δωρεάν παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσετε.


- Spelunky

Αν είστε πάνω από 30 χρονών τότε σταματήστε να διαβάζετε αυτές τις γραμμές και πηγαίνετε να παίξετε αυτόν τον εξαιρετικό τίτλο. Το Spelunky εμπνέεται από παλαιότερα platform παιχνίδια και προσφέρει, με έναν νοσταλγικό τρόπο, μια «αγνή» εμπειρία της δεκαετίας του 90. Χωρίς πολύπλοκο χειρισμό και σενάριο, το Spelunky βάζει τον χαρακτήρα σας αντιμέτωπο με σπηλιές γεμάτες με παγίδες και θησαυρούς και σας «προκαλεί» να τα βγάλετε πέρα με τη δυσκολία του.

Αποκτήστε το από εδώ: http://www.spelunkyworld.com/

- Quake Live

Το Quake δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια των περασμένων χρόνων, έρχεται πλέον δωρεάν στον… browser σας. Με μερικές απλές κινήσεις μπορείτε να γίνετε μέλος της μεγάλης κοινότητας του Quake και να παίξετε αντιμέτωποι με χιλιάδες παίκτες σε έναν τίτλο που έχει αφήσει το στίγμα του στον χώρο των παιχνιδιών πρώτου προσώπου.

Αποκτήστε το από εδώ: http://www.quakelive.com

- Beneath a Steel Sky

Άλλο ένα παιχνίδι-ορόσημο της δεκαετίας του 90 έρχεται δωρεάν στις σύγχρονες LED οθόνες σας. Το Beneath a Steel Sky είναι ένα κλασσικό adventure game υψηλής ποιότητας το οποίο γίνεται πάλι διαθέσιμο μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεταιScummVM και το οποίο σας επιτρέπει να παίζετε παλιά παιχνίδια της Lucas Arts σε σύγχρονα συστήματα. Μάλιστα, το BASSδεν είναι και το μοναδικό δωρεάν παιχνίδι, αφού στη λίστα υπάρχουν ακόμα τα Lure of the Temptress, Drascula και Flight of the Amazon Queen.

Αποκτήστε το από εδώ: http://www.scummvm.org/downloads/

- Neopets

Αν και πολλοί μπορεί να το θεωρήσουν σαν «παιδικό» το Neopets είναι μια ευχάριστη έκπληξη ακόμα και για όσους θεωρούν τους εαυτούς τους σαν «σκληροπυρηνικούς gamers». Δημιουργήστε το δικό σας «ζωάκι», ονομάστε το και «ξαμολήστε» το στον κόσμο της Neopia όπου θα βρείτε πολλά mini games για να ασχοληθείτε αλλά και πολλά quests που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας σε υψηλά επίπεδα.

Αποκτήστε το από εδώ: http://www.neopets.com/

- Alien Swarm

Όταν η Valve μία από τις, κατά γενική ομολογία, καλύτερες εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών για το pc προσφέρει έναν τίτλο δωρεάν τότε οι ερωτήσεις περιττεύουν. Το Alien Swarm ήταν αρχικά ένα mod (μία «μετατροπή» δηλαδή από απλούς χρήστες) τουUnreal όμως με το που το πήρε είδηση η Valve, το βελτίωσε και το προσέφερε δωρεάν μέσω Steam. Κατεβάστε το χωρίς δεύτερη σκέψη και προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε ορδές από εξωγήινους.

Αποκτήστε το από εδώ: http://www.alienswarm.com/index.html

- The Wikipedia Game

Σε πόσα βήματα μπορείτε να καταλήξετε στον Bugs Bunny ξεκινώντας από την γαλλική επανάσταση; Το Wikipedia Game σας προκαλεί να το μάθετε στην πράξη. Νικητής κάθε γύρου είναι αυτός που θα φτάσει από το σημείο Α στο σημείο Β με τα λιγότερα βήματα. Τρομερά εθιστικό και αρκετά εκπαιδευτικό, αυτό το παιχνίδι υπόσχεται να σας κλέψει αρκετές… εργατοώρες.

Αποκτήστε το από εδώ: http://thewikigame.com/

- Super Mario Crossover

Το όνειρο κάθε φίλου της Nintendo (η οποία περιέργως δεν έχει απαιτήσει μέχρι στιγμής το «ξήλωμα» του εν λόγω τίτλου). Με το Super Mario Crossover διαλέγετε έναν από τους πιο γνωστούς ήρωες της Nintendo, όπως οι Mario, Link, Simon Belmont και πολλοί ακόμα, και παίζετε ένα παιχνίδι Super Mario διαφορετικό από τα άλλα. Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις του κάθε χαρακτήρα και εξολοθρεύστε τους αντιπάλους σας με τρόπους πέρα από το «παραδοσιακό» jump.


- Legue Of Legends

Αν είστε μυημένοι στον κόσμο του DOTA τότε ήδη ασχολείστε με αυτόν τον τίτλο. Για τους υπόλοιπους αρκεί να πούμε πως ήδη εκατομμύρια άνθρωποι ασχολούνται με αυτό. Επιλέξτε τον ήρωά σας, και μονομαχήστε με άλλους παίκτες σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Καθώς θα αποκτάτε περισσότερη εμπειρία, ο ήρωάς σας θα αποκτά όλο και περισσότερες δυνατότητες και περισσότερους τρόπους για να εξολοθρεύσει τους αντιπάλους. Εξαιρετικά εθιστικό, δύσκολο και… πανέμορφο.

Αποκτήστε το από εδώ: http://eune.leagueoflegends.com/

- Moonbase Alpha

Ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα; Όχι βέβαια! Ένα παιχνίδι από τη NASA! Μετά από ένα ατύχημα που συμβαίνει σε μία βάση στο φεγγάρι, εξαρτάται από εσάς να μαζέψετε τα κομμάτια και να σώσετε την κατάσταση. Αν και δεν χρειάζεται να είστε πυρηνικός φυσικός για να παίξετε, το σίγουρο είναι πως ο τίτλος θα σας δυσκολέψει αρκετά αλλά θα προκαλέσει και τον εγωισμό σας.

Αποκτήστε το από εδώ:

- Quest For Glory II VGA

Ένα από τα καλύτερα adventure games που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, κάνει το… come back του σε αυτό το εξαιρετικό remake. Το Quest For Glory II ήταν το πρώτο «υβρίδιο» adventure/RPG στο οποίο καλείστε να πάρετε τον ρόλο ενός μάγου, ενός κλέφτη ή ενός πολεμιστή και να σώσετε το βασίλειο. Αστείο, έξυπνο, μαγευτικό, αυτό το παιχνίδι θα σας τραβήξει στον κόσμο του χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Αποκτήστε το από εδώ: http://www.agdinteractive.com/


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...