18.2.13

Αντίστροφη μέτρηση για το Ράλλυ Ακρόπολις

Το Ράλλυ Ακρόπολις περιλαμβάνεται και φέτος στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος - WRC και θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 31 Μαΐου ως την Κυριακή 2 Ιουνίου. Θεωρείται από τους πιο σκληρούς αγώνες του θεσμού, έχει απρόοπτα και χαρίζει συγκινήσεις στους αγωνιζόμενους και στους θεατές. 

Ανέκαθεν το Ράλλυ Ακρόπολις δεν προσφερόταν μόνο για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και για οικογένειες, φίλους και παρέες για μια εκδρομή, για σκόνη και αργότερα για μπάνιο και φαγητό. Αυτή η... συνταγή είναι που κάνει το Ράλλυ Ακρόπολις μοναδικό στον κόσμο. 

Φέτος, το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει 14 ειδικές διαδρομές, 306,53 αγωνιστικά χιλιόμετρα και συνολική διαδρομή 1.052,50 χλμ. Και πάλι η βάση θα είναι στο Λουτράκι, ωστόσο η εκκίνηση θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στις 5 από το Ζάππειο. Μετά τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην Κινέττα για την πρώτη ε.δ. Το Σάββατο ο αγώνας πηγαίνει στην Πελοπόννησο (Μυκήνες, Γυμνό, Κεφαλάρι, Ζήρια), ενώ την Κυριακή επιστρέφει με διαδρομές στο Λουτράκι και στα Πίσια. 


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...