22.2.13

Προβλήματα από τη νεροποντή στην Αττική


Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από την ισχυρή νεροποντή και το χαλάζι που πέφτει από τη νύχτα στην Αττική.

Πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν πολλά αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου.

Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στην οδό Πειραιώς, η οποία είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα, από Πέτρου Ράλλη έως και τη Χαμοστέρνας. 'Αλλα σημεία που παρουσιάζουν εικόνα χάους είναι η παραλιακή, από τον Πειραιά έως και τη Γλυφάδα, ενώ κλειστή είναι και η περιφερειακή οδός του Αιγάλεω, πίσω από τα διυλιστήρια.

Συνολικά η πυροσβεστική έχει δεχθεί εκατοντάδες κλήσεις για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς οδηγών, ενώ επιχειρούν 50 συνεργεία με 100 πυροσβέστες.

Δεν λείπουν και τα προβλήματα στην ηλεκροδότηση με διακοπές ρεύματος κυρίως στα νότια προάστια και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ εκτός λειτουργίας βρίσκονται φωτεινοί σηματοδότες σε πολλές περιοχές.

Προβλήματα παρατηρούνται και στα μέσα μεταφοράς. Εκτός λειτουργίας βρίσκεται το τράμ, ενώ στον ΗΣΑΠ έχουν διακοπεί τα δρομολόγια από Ομόνοια μέχρι Ταύρο λόγω πτώσης δέντρου. Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού γίνονται από Πειραιά μέχρι Ταύρο και από Ομόνοια μέχρι Κηφισιά. Κλειστός είναι ο σταθμός του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο μετεωρολόγος Αργύρης Μυρτόγλου ανέφερε ότι τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι οπότε και θα αρχίσουν να παρουσιάζουν ύφεση.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα εκτός από την πολύ ισχυρή βροχόπτωση συνοδεύονται και από χαλάζι, ενώ στην Αττική είναι σαν να μην έχει ξημερώσει ακόμα.

Μικροπροβλήματα σημειώθηκαν το πρωί στα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό.Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα δεν εκτελέστηκαν τα πρωϊνά δρομολόγια από Πειραιά για Αίγινα-Αγκρίστρι-Πόρο και Υδρα -Ερμιόνη- Σπέτσες.

Επίσης, δεν εκτελέστηκε το πρωινό τοπικό δρομολόγιο από Σαλαμίνα για Πειραιά και από Ραφήνα για Μαρμάρι.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...