23.2.13

"Πέσιμο" στα ξεβρακωτάδικα από την αστυνομία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, που πραγματοποίησε εξόρμηση για ελέγχους σε νυχτερινά κέντρα «strip show» στην Αττική, με στόχο, μεταξύ άλλων, τον εντοπισμό πιθανών θυμάτων εμπορίας ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση.

Φωτό από το "Ναό". Ελπίζω να μην τον κλείσανε μιας κ η πιάτσα ξέρει ότι απέναντι γινόντουσαν τα όργια...

Εκτός από τους συλληφθέντες, προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής άλλα 145 άτομα, εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα κέντρα. Σε βάρος πέντε εξ αυτών βεβαιώθηκαν παραβάσεις, γιατί δεν κατείχαν την προβλεπόμενη αδείας εργασίας.

Σε κάποιες περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαπές χορεύτριες επιδίδονταν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε ασελγείς πράξεις με πελάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Για τις περιπτώσεις αυτές βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις και θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης των γυναικών, καθώς στερούνταν βιβλιαρίου υγείας για εκδιδόμενα πρόσωπα και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.810 ευρώ και πλήθος καρτών και λογοτύπων, οι οποίες χρησιμοποιούνταν αντί χρημάτων στις συναλλαγές των πελατών με τις χορεύτριες, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...