25.2.13

Samsung Galaxy Note 8.0, ο ανταγωνιστής του iPad mini έχει S-Pen


Το νέο Samsung Galaxy Note 8.0 είναι εδώ και έχει διπλό χαρακτήρα. Είναι tablet αλλά μπορεί να πάρει και τηλέφωνο, όσο περίεργο και αν ακούγεται. Ο ανταγωνιστής του iPad mini χρησιμοποιεί βελτιωμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τα άλλα Galaxy Note και φυσικά S-Pen.

Όπως υπονοεί και το όνομα, το Samsung Galaxy Note 8.0 έχει οθόνη 8 ιντσών με ανάλυση 1280 x 800 pixel. Τον έλεγχο του Android έχει αναλάβει ο τετραπύρηνος Samsung Exynos 4 στο 1.6GHz με την βοήθεια 2GB RAM και 16GB ή 32GB αποθηκευτικού χώρου ανάλογα το μοντέλο. Κάμερα 5 megapixel στο πίσω μέρος και άλλη μια κάμερα 1.2 megapixel μπροστά για video chat. Εννοείται πως υπάρχει η δυνατότητα για προσθήκη επιπλέον μνήμης μέσω καρτών microSD.


SAMSUNG GALAXY NOTE 8.0, WIFI 3G LTE ΚΑΙ ΝΕΟ S-PEN


Το Galaxy Note 8.0 θα κυκλοφορήσει σε WiFi έκδοση αλλά και 3G και LTE. Στην Ευρώπη μάλιστα το νέο tablet θα μπορεί να λειτουργεί και ως smartphone. Η Samsung έχει ενσωματώσει ακουστικό ακριβώς πάνω από την οθόνη. Εννοείται πως η χρήση Bluetooth headset είναι προτιμότερη και εκθέτει τον κάτοχο του Note 8.0 σε περίεργα βλέμματα.

Εκτός από τα γνωστά ηλεκτρονικά για WiFi, 3G, LTE η Samsung έχει ενσωματώσει και Infrared (IR) φωτισμό για έλεγχο των οικιακών συσκευών από το tablet μέσα από το Samsung TV Discovery app. Νέα προσθήκη στο software είναι και Awesome Note για γρήγορες σημειώσεις ή και κάτι παρά πάνω από σημειώσεις.


ANDROID 4.1.2 ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΑΙ QUAD-CORE SAMSUNG EXYNOS 4 1.6GHZ


Το S-Pen του Samsung Galaxy Note 8.0 έχει επίσης βελτιωθεί ώστε να λειτουργεί και πάνω στα hardware κουμπιά του Note 8.0. Δυνατότητα που υπάρχει μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο της οικογένειας Galaxy Note tablets.

Τι τιμή θα έχει και το Samsung Galaxy Note 8.0 παραμένει άγνωστο. Οι Κορεάτες υπόσχονται ότι το Note 8.0 θα είναι διαθέσιμο το δεύτερο τρίμηνο του 2013 χωρίς όμως να προσδιορίζουν ακριβώς το πότε. Υπομονή λοιπόν.



Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...