30.11.12

Windows Phone 8 Reboot bug, η Microsoft το βρήκε και το διορθώνει

Θυμάστε τα προβλήματα που εμφανίστηκαν με τα πρώτα Windows Phone 8 κινητά στην αγορά; Ένα από αυτά ήταν δυστυχώς το κλείσιμο του κινητού και η επανεκκίνηση χωρίς λόγο και αιτία. Μέχρι τώρα τώρα τουλάχιστον, γιατί σύμφωνα με την Microsoft κάτι υπάρχει.



Αυτό το κάτι είναι bug που έχει εντοπιστεί και σύντομα αναμένεται να απομακρυνθεί. Μαζί με αυτό θα εξαφανιστούν και τα ενοχλητικά reboot στα Windows Phone 8 smartphones που έκαναν του κεφαλιού τους. Η Microsoft υποσχέθηκε την αναβάθμιση για την διόρθωση του προβλήματος μέσα στον Δεκέμβριο. Το update θα έρθει ΟΤΑ (Over The Air) στα κινητά, οπότε ετοιμαστείτε.

Η επίσημη δήλωση της Microsoft για το πρόβλημα είναι:

We’re continuing to investigate some reports of phones rebooting and have identified a cause with our partners. We are working to get an over-the-air update out in December”.

Λέγεται ότι η Microsoft ετοιμάζει ήδη την νέα έκδοση του λειτουργικού με κωδικό όνομα Apollo Plus και αναμένεται να παρουσιάσει τις βελτιώσεις και τα νέα χαρακτηριστικά σε περίπου 3 μήνες από τώρα. Τότε λογικά θα δούμε τα Windows Phone 8.1 χωρίς τα πρώιμα προβλήματα που έχει κάθε σύγχρονο λειτουργικό.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...