24.11.12

Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop και ο Τσιτσάνης το mambo

Οι Imam Baildi, ξεκινούν τον χειμώνα τους με live εμφανίσεις στο ΚοοΚοο κάθε Παρασκευή.



Η αγαπημένη μουσική κολεκτίβα Imam Baildi έχει στις αποσκευές της μία καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκίνησε με μια μουσική γιορτή και είναι ακόμα στις σκέψεις όλων όσων ήταν στις 10 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μαζί με άλλους τρεις χιλιάδες κόσμο και χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως στους ρυθμούς τους.

Ακολούθησαν 20 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης, μεταξύ αυτών το Sziget στη Βουδαπέστη και το Lowlands στην Ολλανδία.

Για το φετινό χειμώνα, η παρέα των Imam επιστρέφει στο Γκάζι και το ΚοοΚοο, με ένα ανεβαστικό live γεμάτο εκπλήξεις και καινούργια κομμάτια. Ετοιμαστείτε για βραδιές χορταστικές και καλοδουλεμένες, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι.

Συνδυασμοί ήχων από παλιά ελληνικά κομμάτια, Balkan μουσική, hip-hop και σύγχρονα grooves, όπου ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το ρεμπέτικο την trip-hop αισθητική και το μπουζούκι το electro-swing, ανεβάζουν τη διάθεση. Με 8 άτομα επί σκηνής τα Balkan πνευστά μιξάρονται με latin ρυθμούς και ο Τσιτσάνης συναντά την mambo big band ενορχήστρωση.

Πληροφορίες: Κάθε Παρασκευή από 23 Νοεμβρίου στο ΚοοΚοο Live Music Stage, Ιάκχου 17, Γκάζι, 210 3450930, είσοδος 12 ευρώ με ποτό.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}

1 σχόλιο έως τώρα. Εσύ τι πιστεύεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...