22.11.12

Σούπερ ντεμπούτο για Νάτσο! (videos)

Ντεμπούτο βγαλμένο από τα ομορφότερα παραμύθια πραγματοποίησε ο φοβερός και τρομερός Νάτσο Σκόκο. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ φόρεσε για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα με το εθνόσημο και έκανε όργια (δύο γκολ + 1 στα πέναλτι), οδηγώντας την ομάδα του σε νίκη με 2-1 κόντρα στη Βραζιλία.

Ο «υδραυλικός» μπήκε στο ματς με τη Βραζιλία στο 68ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Ερνάν Μπαρκός και χτύπησε για πρώτη φορά το 81'. Ο Μαρτίνεθ ανατράπηκε από τον Ζεάν και ο ρέφερι έδειξε το πέναλτι, με τον Νάτσο Σκόκο να σκοτώνει τον Καβαλιέρι από τα 11 μέτρα και να ανοίγει το σκορ. Ο Φρεντ έφερε στα ίσια το ματς δύο λεπτά αργότερα, αλλά ο «υδραυλικός» φιλούσε το καλύτερο για το τέλος.

Οι παίκτες του Σαμπέλα έφυγαν σε ιδανική κόντρα στο 89', ο Μοντίγιο έσπασε αριστερά στον Σκόκο κι εκείνος με άψογο πλασέ έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Το ματς οδηγήθηκε στο πέναλτι μιας και ήταν στο πλαίσιο διμερούς τουρνουά και η Βραζιλία είχε κερδίσει με 2-1 στο πρώτο ματς. Εκεί ο Σκόκο σκόραρε ξανά καθώς ανέλαβε την εκτέλεση του 4ου πέναλτι και έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα και τον Καβαλιέρι στην άλλη γωνία. Ωστόσο ο Μοντίγιο και Μαρτίνεθ είχαν αστοχήσει και ο Νεϊμάρ στο τέλος σκόραρε κι έκανε το 4-3 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Σκόκο είχε βρεθεί τρεις φορές κοντά στο να ντεμπουτάρει με το εθνόσημο, ενώ είχε αγωνιστεί και για 20 λεπτά σε ανεπίσημο φιλικό. Συγκεκριμένα, στις 15 Απριλίου του 2005 είχε κληθεί από τον Πέκρεμαν για το φιλικό της Αργεντινής με τη Χιλή, όπως και στις 3 Ιουνίου του ίδιου χρόνου για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο, αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν είχε αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα, στις 6 Φεβρουαρίου 2008 αγωνίστηκε για 20 λεπτά στο ανεπίσημο φιλικό με τη Γουατεμάλα, ενώ βρισκόταν και στην αποστολή για το φιλικό με τη Βενεζουέλα στις 20 Αυγούστου 2008.





Πηγή

Υ.Γ by a-kalyptos: Κάτι ξέρουμε και τον ακολουθούμε...

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...