23.11.12

Ουδέν κακό αμιγές καλού...

Η αλήθεια είναι πως η ταχύτητα με την οποία η Ναταλία Γερμανού αλλάζει τις συν - πανελίστριές της μπορεί να συγκριθεί ως φαινόμενο μόνο με την ταχύτητα   με την οποία άδειαζε και γέμιζε η καρέκλα του προπονητή του Ολυμπιακού πριν λίγα χρόνια ή και με την ταχύτητα του φωτός... 

Κι ασφαλώς εμείς ως αντρικό περιοδικό δεν θα κάνουμε κανένα gossip σχόλιο ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τη Ναταλία, θα παραθέσουμε όμως τα γεγονότα μέσα από τη ματιά της βραδινής  μας στήλης καρέ - καρέ:

Στην αρχή ήταν η Έλενα, μετά έφυγε (Κακό 1) και ήρθε Ευαγγελία, που μετά κι αυτή έφυγε (Κακό 2), αλλά τώρα ήρθε η Κωνσταντίνα (Καλό 1, που ουδέν κακό είναι αμιγές).

Η Κωνσταντίνα Καλό 1, είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο α-κάλυπτος σας παρουσιάζει το top 10 των πιο hot φωτογραφήσεών της:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με ασημένιο (!) bikini όπως παρουσιάζεται σε γνωστό πρακτορείο μοντέλων:




Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Espresso (τί άλλο θα κάνω;):




Και τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Maxim όπως θα έπρεπε να φωτογραφίζονται όλες οι γυναίκες πριν βγουν στην τηλεόραση:






ΥΓ: Μια αδυναμία στις ξανθιές την έχει πάντως η εκπομπή.
ΥΓ2: Είμαι σίγουρος πως πολύ γρήγορα απ' αυτήν εδώ τη στήλη θα δούμε και το Καλό 2 και 3 και 4. Αλλά ας μην είμαστε ανυπόμονοι κι ας χαιρόμαστε κάθε μέρα ξεχωριστά.

by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...