1.11.12

6 μήνες στη blogόσφαιρα!

Ήταν τέλη Απρίλη όταν χτύπησε το κινητό μου και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, πριν καλά-καλά ανοίξω τα μάτια μου από τον ύπνο, άκουσα τη φωνή του εδώ και χρόνια "ιδεολογικού υπεύθυνου" της παρέας να με ρωτά: "Για όνομα μπλογκ, τι σου αρέσει, ακάλυπτος ή παγωτατζής;". Η απάντηση είναι στις οθόνες σας μιας και όπως συμβαίνει συνήθως, συμφώνησα μαζί του αλλά και με τα υπόλοιπα 2 μέλη της παρέας που είχαν ήδη μαζευτεί σε μια, δικαιολογημένη είναι η αλήθεια, απουσία μου και έμεινε ο πέμπτος στη μοναξιά του...


Το νερό είχε μπει στο αυλάκι και λίγες μέρες αργότερα, σε μια συνάντηση με... αρκετή δόση εσωπαρεΐστικων διαδικασιών, ο a-kalyptos ανέβηκε, ξημερώματα της 1ης Μαΐου. Ημερομηνία που όπως έχουμε επαναλάβει δεν ήταν τόσο τυχαία όσο μπορεί να σκεφτεί κάποιος. 

Από αυτό το βήμα προσπαθούμε καθημερινά, κλέβοντας από το χρόνο μας αλλά κυρίως από χόμπι, να μοιραστούμε μαζί σας κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις και να ξεφύγουμε όσο γίνεται από την "άσχημη" καθημερινότητα, την οποία ωστόσο δε μπορούμε να αγνοήσουμε παντελώς...

Οφείλουμε πάντως να αναφέρουμε πως δυστυχώς δεν είναι όλα ρόδινα και ο δρόμος είχε και δυσκολίες: υπήρξε μια ηχηρή αλλά προσωρινή, ελπίζουμε,  αποχώρηση από τη συντακτική ομάδα, αν και αυτοί που μείναμε πίσω περιμένουμε καρτερικά ...την επιστροφή. 

Ευχαριστούμε εσάς, το κοινό μας, για τις απόψεις σας ως προς την ύλη και την εμφάνιση και δίνουμε ραντεβού για τη μεγάλη επέτειο του ενός έτους στην... επόμενη Πρωτομαγιά. 

Όπως λέει και ένας φίλος ξενιτεμένος... aloha! 

by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...