28.9.12

Στη Mercedes πήγε ο Λιούις Χάμιλτον



Μετά από έναν παγκόσμιο τίτλο (2008) και 20 νίκες με τη McLaren, ο Λιούις Χάμιλτον συμφώνησε να αντικαταστήσει τον Μίκαελ Σουμάχερ στη Mercedes από του χρόνου. 

Από το 2007, όταν και οδήγησε για πρώτη φορά τα ασημένια μονοθέσια, ήταν το αγαπημένο παιδί της McLaren. Άλλωστε ο Λιούις Χάμιλτον είναι ανδρωθεί στα σπλάχνα της βρετανικής ομάδας και η κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2008, ήταν η απόλυτη δικαίωση για τον “πατέρα” του Ρον Ντένις. Αλλά τελικά οι έρωτες δεν κρατάνε για πάντα. Ναι μεν ο 27χρονος οδηγός είναι ανταγωνιστικός στις πίστες, αλλά τα τελευταία χρόνια δείχνει να ασχολείται περισσότερο με τη διασκέδαση και τους έρωτες, κάτι που έχει προβληματίσει τους υπεύθυνους της ομάδας. Και πλέον ήρθε ο καιρός να αλλάξει σελίδα στην αγωνιστική ζωή του ο Χάμιλτον. 

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, ο βρετανός πιλότος θα οδηγεί τη Mercedes από την επόμενη χρονιά. Ο Χάμιλτον θα αντικαταστήσει τον Μίκαελ Σουμάχερ, του οποίου δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο. Πλέον το μέλλον του μεγάλου γερμανού οδηγού είναι αβέβαιο, ενώ τη θέση του Χάμιλτον στην McLaren θα πάρει ο νεαρός μεξικανός Σέρτζιο Πέρεζ, που έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...