9.9.12

Συνταγή για εξορκισμό: αυγά, λεμόνια, Κολομβία

Αν θέλετε έναν πραγματικά εντυπωσιακό εξορκισμό τότε δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε ως την Κολομβία, για να συναντήσετε τον «Αδερφό Ερμή».

Ο Αδερφός Ερμής ή κοινώς Ερμής Σιφουέντες είναι ένας 50χρονος καθολικός ιερέας, ο οποίος είναι αυθεντία στους εξορκισμούς. Άλλωστε οι 35.000 εξορκισμοί που έχει κάνει τα τελευταία 25 χρόνια κάτι θα τον έχουν διδάξει!

Ο Αδερφός Ερμής εκτελεί εξορκισμούς στην μικρή πόλη Λα Κούμπρε στην περιοχή Βάγιε της Κολομβίας τα τελευταία 25 χρόνια και κάθε εβδομάδα δέχεται επισκέψεις από τουλάχιστον 10 πιστούς που του ζητούν να τους εξορκίσει και να διώξει τα πνεύματα που τους έχουν καταλάβει.


Ο ιερέας εκτελεί τους εξορκισμούς με μια τουλάχιστον εντυπωσιακή τελετή. Καλύπτει τα σώματα των πιστών με λάσπη, αυτοί φορούν λευκούς χιτώνες, ενώ κάποιοι έχουν δεμένα τα μάτια τους. Στη συνέχεια ξαπλώνουν σε έναν κύκλο στο χώμα, που έχει δεμένες γύρω του πράσινες και λευκές κορδέλες, ενώ μερικές φορές και φύκια.

Οι εξορκιζόμενοι παίρνουν μαζί τους μέσα στον κύκλο λεμόνια, αυγά και λουλούδια τα οποία για κάποιο λόγο διώχνουν τα δαιμόνια.

Κάθε φορά που ο αδερφός Ερμής εκτελεί έναν εξορκισμό έχει και θεατές, φωτογράφους και τουρίστες απ' όλο τον κόσμο οι οποίοι θέλουν να δουν τον περιβόητο εξορκιστή.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...