21.9.12

Αυξάνει τα δρομολόγια εντός Ελλάδας η Cyprus Airways

Μετά την θετική εμπορική απήχηση που είχε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, η Cyprus Airways αποφάσισε νέο άνοιγμα στον ελλαδικό χώρο με καθημερινές ή πολύ συχνές πτήσεις στα σημαντικότερα αεροδρόμια της χώρας.


Συγκεκριμένα από τις 28 Οκτωβρίου οι Κυπριακές Αερογραμμές θα πραγματοποιούν στην Ελλάδα τα ακόλουθα νέα εσωτερικά δρομολόγια μεταξύ: 
- Αθήνας-Ηρακλείου, δύο (2) πτήσεις ημερησίως. 
- Αθήνας-Ρόδου μία (1) πτήση ημερησίως. 
- Ηρακλείου-Θεσσαλονίκης μία (1) πτήση ημερησίως 
- Ρόδου-Θεσσαλονίκης τρεις (3) φορές εβδομαδιαίως. 

Επίσης, με τη χειμερινή περίοδο αυξάνονται κατά μία οι πτήσεις στα δύο υφιστάμενα εσωτερικά δρομολόγια των Κυπριακών Αερογραμμών στην Ελλάδα, ως ακολούθως: 

- Αθήνα – Θεσσαλονίκη τρεις (3) πτήσεις ημερησίως (αντί δύο) 
- Ηράκλειο-Ρόδος, τέσσερις (4) πτήσεις εβδομαδιαίως (αντί τρεις). 

Οι Κυπριακές Αερογραμμές θεωρούν ότι η μακροχρόνια άριστη σχέση που έχει οικοδομηθεί στην Ελλάδα (πετούν στην Ελλάδα από της ίδρυσής τους το 1947), ιδιαίτερα ανάμεσα στο επιβατικό κοινό της χώρας, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να υπάρξει επιτυχής υποδοχή αυτής της νέας κίνησης της εταιρείας. Όλες οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με τα ανανεωμένα αεροσκάφη του στόλου, τύπου Airbus, όπου θα υπάρχει και Επιχειρηματική Θέση. 

Οι αναχωρήσεις των πτήσεων θα πραγματοποιούνται σε πολύ βελτιωμένες ώρες, περιλαμβανομένης και πρωινής πτήσης για το δρομολόγιο Αθήνα –Λάρνακα.

Πηγή

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...