7.9.12

Το Audi RS5 Cabrio, ακόμα καλύτερο! (photos)

Με άκρως δυναμική σχεδίαση, απαράμμιλη κομψότητα, υψηλή ποιότητα κατασκευής, σπορ χαρακτήρα και εκρηκτικές επιδόσεις, το νέο RS5 Cabrio είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ελκυστικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του. 

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 4,2 κινητήρας, απόδοσης 450 ίππων και 430 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου επτά σχέσεων S-Tronic, περιλαμβάνοντας και κεντρικό διαφορικό. Επιταχύνεται στα 0-100 σε 4,9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα. και την μέση κατανάλωση καυσίμου να είναι στα 10,9 λτ./100 χλμ. 

Σχεδιαστικά βασίζεται στην coupe έκδοση, με τη μεγάλη μάσκα, το μυώδες καπό και το διαχύτη πίσω με τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης να δίνουν πιο σπορ χαρακτήρα. Η οροφή είναι υφασμάτινη και σε διαφορετικό χρώμα από το αμάξωμα, λειτουργεί ηλεκτρικά έως και τα 50 χλμ./ώρα και χρειάζεται 15 δευτερόλεπτα για να ανοίξει ή να κλείσει. Το εσωτερικό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με το τριάκτινο «κοφτό» τιμόνι, τα δερμάτινα μπάκετ καθίσματα, τις λεπτομέρειες αλουμινίου και ανθρακονημάτων να κυριαρχούν. 

Το νέο RS5 Cabrio θα είναι διαθέσιμο προς παραγγελία άμεσα, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του 2013. Όσο για την τιμή του, στη Γερμανία ξεκινά από 88.500 ευρώ.




















































































































Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...