8.9.12

Τρίψε τα μουστάκια σου για την Χριστίνα Μουστάκα (photos + video)


Κανονικά θα έπρεπε να ντρεπόμασταν {αλλά και εσείς να μας μαλώνατε} για την ακατανόητη από πλευράς μας καθυστέρηση να σας παρουσιάσουμε μια από τις πιο όμορφες μελαχρινές της ελληνικής τηλεόρασης, την εκπληκτική Χριστίνα Μουστάκα.


Είναι γεγονός πως η Χριστίνα έχει τρελάνει πολύ κόσμο με τις φωτογραφίσεις της, αλλά και τα video που κυκλοφορούν στο youtube (τα περισσότερα εκ των οποίων έγιναν viral), ώστε πλέον έχει κατοχυρωθεί στα... όνειρά μας ως κλασικό παράδειγμα ελληνικής ομορφιάς και δεν την αναζητούμε πια στον γούγλη ως "Χριστίνα Ράδιο Αρβύλα".


Χωρίς πολλά άλλα λόγια -καθώς ως γνωστόν είναι κούφια- σας αφήνουμε να απολαύσετε το απαραίτητο μέγα αφιέρωμα στην total brunette Χριστίνα Μουστάκα: 



Crazy hot photos με μαγιό:









Αλλά και με εσώρουχα




Και φυσικά τα εξώφυλλά της στο Nitro και το Stuff




Ένα mash up βίντεο από όταν ήταν μοντέλο στην Μενεγάκη να κάνει πασαρέλα και το θρυλικό μασάζ που την Χριστίνα μπορεί να την ανακουφίζει, αλλά εμάς μας βασανίζει:




Ένα πιο σπάνιο βίντεο ωδή στην ομορφιά της:


Ο λόγος που τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε:


Το viral video που καβαλάει... μια ΚΤΜ:


by a-kalyptos

ΥΓ: Οι φήμες που λένε ότι ο Κανάκης δυσφορεί με τις φωτογραφίσεις της εκλαμβάνονται αυτομάτως ως ανυπόστατες και προσβάλλουν κάθε άντρα.
ΥΓ2: Επειδή ήσασταν καλοί α-κάλυπτοι και φτάσατε ως εδώ δεν μπορούμε να μη σας χαρίσουμε και ένα sneak pic από την φωτογράφιση της Χριστίνας Μουστάκα στο μπάνιο (που δυστυχώς η αυτολογοκρισία μας δεν επιτρέπει να συμπεριληφθεί στο κύριο θέμα της ανάρτησης):


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...