27.9.12

Το Gasoline το γιορτάζει και πάλι...


Υπάρχουν επαρκείς λόγοι για να περάσετε κάθε βράδυ στο Gasoline...





Το Gasoline συνεχίζει τα ξεχωριστά του parties και διοργανώνει και αυτή την εβδομάδα μια σειρά από μοναδικές μουσικές βραδιές.

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, τα Party Sounds συνεχίζονται όπως κάθε Πέμπτη. Η Στέλλα Καλησπεράτου επιστρέφει στα decks του Gasoline για να προσφέρει μια cool και funny βραδιά. Μια ημέρα μετά, την Παρασκευή 28 του μηνός, οι θαμώνες του Gasoline θα χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης με τις latin επιλογές, στo party Latino Lovers Night που έγινε συνήθεια.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, θα σας πιάσει νοσταλγία! Η Άννα Αναστασίου και ο Γιώργος Καμπούρης από τον Best 92,6, μαζί με τον Δημήτρη Βραχνό από τον Μελωδία, θα επιλέγουν τα καλύτερα vintage κομμάτια, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε… βανίλια – υποβρύχιο!

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας και του Σεπτεμβρίου, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ο μήνας θα κλείσει με τον Χρήστο Καρύωτη ξανά στα decks και τα αγαπημένα μας ελληνικά και ξένα τραγούδια, ενώ τα cocktails θα κοστίζουν 7€.

Πληροφορίες: Gasoline, Γαργηττίων 23Α, Γκάζι, 210 3469396, ώρες έναρξης Πέμπτη-Παρασκευή 9.30 μ.μ., Σάββατο 10 μ.μ. και Κυριακή 8 μ.μ.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...