2.5.12

Εκλογές 2012: Τα μπουμπουκάκια στα ψηφοδέλτια των κομμάτων

Επειδή στις φετινές εκλογές οι κοτσάνες, οι κωλοτούμπες και τα μαργαριτάρια των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και του ΛΑΟΣ (πότε είναι, πότε δεν είναι, δεν φταίμε εμείς γι'αυτό) εκτοξεύονται κατά χιλιάδες -και τους έχει πάρει κι όλος ο κόσμος χαμπάρι- εμείς εδώ στον a-kalyptos αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα μπουκουκάκια που βρίσκονται στα ψηφοδέλτιά τους. Παρουσιάζουμε, λοιπόν, τις νέες και πρωτοεμφανιζόμενες υποψήφιες, ως μια "ειλικρινή προσπάθεια να βελτιώσουμε το προφίλ τους" (αστειεύομαι ασφαλώς).

Ξεκινάμε:

Με τη Νέα Δημοκρατία του Α. Σαμαρά, η Κατερίνα Μονογυιού (υποψήφια στις Κυκλάδες):









Όπως λέει και ο πρόεδρος: Θέλει αυτοδυναμία, για να της λυθούν τα χέρια. Καλά, αν εκλεγεί θα σκάσει η Ράπτη...

Συνεχίζουμε με το λατρεμένο ΠΑΣΟΚ. Μας είχε κακομάθει το ΠΑΣΟΚ με Καϊλή και Γκερέκου και τώρα παίζει σε πιο χαμηλούς τόνους. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού, παρουσιάζουμε λοιπόν τη Νεκταρία Λυμπέρη (υποψήφια στη Λακωνία):





Συμπαθέστατη, αλλά είπαμε πιο χαμηλοί οι τόνοι φέτος για το ΠΑΣΟΚ.

Χέρι - χέρι με τον Καρατζαφέρη, η Σίσσυ Αλιγιζάκη (στη ζόρικη Β΄Αθήνας, δεν κωλώνει η κοπελιά):





Πολύ σεμνές οι φωτογραφίες της, αν την πετύχεις όμως στην τηλεόραση σου βγάζει ένα "για φρουλάιν".
Με το ΛΑΟΣ κατεβαίνει και η αιώνια Βάνα Μπάρμπα,επίσης στη Β' Αθήνας, θα δώσει μάχη στήθος με στήθος με τη Σίσσυ. Η Βάνα κατεβαίνει πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές (είχε κατέβει και σε δημοτικές με άλλο κόμμα), δεν είναι νέα μεν, αλλά έχει υπάρξει το απόλυτο ελληνικό sex symbol:






ΥΓ1: Έχω τσιμπήσει ένα μπουμπουκάκι και στη ΔΗΣΥ, επειδή όμως 1) δεν είναι υποψήφια και 2) είναι ζήτημα αν θα εκλεγεί και η ίδια η Μπακογιάννη θα την παρουσιάσουμε σε άλλη ανάρτηση.
ΥΓ2: Μην πιστέψει κανείς ότι μου έχει ξεφύγει η Τζούλια (κατεβαίνει με τον Δ. Βεργή), απλά θεωρώ ότι όποιος θέλει να δει Τζούλια θα επισκεφθεί άλλα site.
τζουλια βεργης

by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...