29.5.12

HP Officejet 150 Mobile, και όταν λέμε mobile, εννοούμε mobile

Ο HP Officejet 150 Mobile All-in-One είναι ένα ξεχωριστός εκτυπωτής, διαφορετικός από ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα. Η Hewlett Packard λέει ότι πρόκειται για “world’s first mobile all-in-one printer” αλλά με ή χωρίς τα marketing λογάκια ο HP Officejet 150 Mobile All-in-One αξίζει την προσοχή που του αναλογεί στο μικρό μέγεθος και την δυνατότητα να πάει παντού γιατί είναι: εκτυπωτής, scanner και φωτοτυπικό μαζί. Όλα αυτά με μια φόρτιση της μπαταρίας που μπορεί να αντέξει μέχρι και 500 εκτυπώσεις και επικοινωνία με κινητό, tablet, laptop μέσω Bluetooth ώστε να μην μπλέξετε με καλώδια.

O HP Officejet 150 Mobile All-in-One έρχεται με επεξεργαστή ARM9 220MHz, έγχρωμη οθόνη αφής για τον έλεγχο των λειτουργιών, σύνδεση με USB για όσους θέλουν ακόμα καλώδια, memory card reader για απευθείας εκτύπωση από κάρτα μνήμης και tray που φιλοξενεί μέχρι και 50 χαρτιά. Όλα αυτά συνδυάζονται με επιδόσεις που φτάνουν τις 22 ppm (σελίδες ανά λεπτό) σε μαύρο και τις 18 ppm (σελίδες ανά λεπτό) σε έγχρωμη εκτύπωση με ανάλυση που φτάνει 600 dpi σε μαύρο και 4800 dpi σε έγχρωμη.

Ο HP Officejet 150 Mobile All-in-One έχει διαστάσεις 350 x 171 x 90 mm και ζυγίζει 2.9 κιλά χωρίς την μπαταρία και 3.1 κιλά μαζί με την μπαταρία.

Πηγή: pestaola.gr

Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, δείτε εδώ.

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...