28.5.12

Επέστρεψαν τα κορίτσια μας...

Επιστροφή στη βάση για τις εκπροσώπους Ελλάδας και Κύπρου στη φετινή Eurovision, Ελευθερία Ελευθερίου και Ήβη Αδάμου αντίστοιχα. Και αν η 17η και 16η θέση προφανώς δεν είναι θέσεις για να ικανοποιείται κανείς, εμείς σας λέμε πως σας εκτιμούμε και με το παραπάνω! 

Ελευθερία Ελευθερίου: "Είμαι μια χαρά. Πήγα και ήμουν έτοιμη να δεχτώ τα πάντα. Αν θα έλεγα ότι δεν απογοητεύτηκα θα ήταν ψέμα, αλλά είμαι μια χαρά. Είναι διαγωνισμός και δεν ξέρεις ποτέ ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Πήγα και ήμουν έτοιμη γιατί ήξερα ότι είναι ένας διαγωνισμός και η Ελλάδα είναι σε μία δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πέρασα από τον ελληνικό τελικό, οι Έλληνες διάλεξαν αυτό το τραγούδι και προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα."




Ήβη Αδάμου : "Ένιωσα αρκετά καλά με την εμφάνιση, πιστεύω ότι δεν πήγε κάτι στραβά. Η εμφάνιση ήταν αξιοπρεπέστατη και όλα πήγαν μια χαρά. Δεν νιώθω αδικημένη. Δεν πήγαμε για την πρωτιά, το είπα από την αρχή, πήγαμε για να περάσουμε όμορφα και περάσαμε ωραία."


by a-kalyptos


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...