31.5.12

Μένει ο Ιμπαγάσα

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αριέλ Ιμπαγάσα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Την ίδια ώρα, η πλευρά του Αργεντινού χαφ υποστηρίζει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία για ακόμη χρόνο και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Όλα δείχνουν ότι ο 36χρονος παίκτης θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για ακόμη έναν χρόνο και το θέμα θα κλείσει την επόμενη εβδομάδα, όταν θα έρθει ο Αλεχάντρο Καμάνιο στην Ελλάδα. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού χαφ συναντήθηκε με τη διοίκηση των Πειραιωτών και συμφώνησε στην πρόταση που είχε κατατεθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο 36χρονος παίκτης δέχθηκε μείωση κοντά στο 50% και οι ετήσιες απολαβές του για την επόμενη σεζόν θα φτάσουν τις 500.000 ευρώ, οι οποίες μπορεί να αγγίξουν τις 700.000 μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων. Ο μάνατζέρ του θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα και να κλείσει τυπικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Στη συνάντηση των δύο πλευρών δεν έγινε συζήτηση για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος εκπροσωπείται επίσης από τον Καμάνιο και φαίνεται ότι δεν απασχολεί πλέον την διοίκηση.

Πηγή: sport-fm.gr

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...