23.5.12

Athens Erotica IV, 25-27 Μαΐου στο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης

Πλήρως καθιερωμένη εδώ και τρία συνεχόμενα χρόνια στην συνείδηση του Ελληνικού κοινού, με πρωτοφανή επιτυχία και ιδιαίτερα φανατικούς οπαδούς, η σκηνή του σαδομαζοχισμού επιστρέφει και πάλι στο χώρο του Athens Erotica IV, για πολλές «ιδιαίτερες» καταστάσεις και εκπλήξεις.
Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και πλήρως καλυμμένη περιμετρικά με μαύρες κουρτίνες, η BDSM AREA θα περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό από την υπόλοιπη έκθεση stage όπου ξένοι και Έλληνες performers-Dj's-Bands (Ηλέκτρα Γαλανού, Adriana Russo, Jena Jane, Alexis D., Domina Lola, Trixie, Eny, Goddess Artemis, Zirconia Starfighter, Dungeon Master Apollyon, Dj's Miss Tati, Franky, Antonis S. and many more acts by performers & XXX-stars) θα ταξιδεύουν το κοινό σε ένα ατελείωτο ερωτικό παιχνίδι πόνου, ηδονής και φετιχισμού, εκεί όπου η κάθε φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα.
Παράλληλα με το stage, θα υπάρχει πλήρως διαμορφωμένος και «εξοπλισμένος» χώρος (dungeon), όπου θα συμβαίνουν διάφορα happenings, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα από τη μεριά του κοινού να παίξει και να πειραματιστεί με τα διάφορα «παιχνίδια». Ένας μοναδικός λοιπόν κόσμος για τα ελληνικά δεδομένα: latex, rubber, vinyl, foot fetish μαζί με την απόλυτα alternative κουλτούρα του ερωτισμού: mistresses, dominatrixes, masters, perverts, subs, slaves, sissy boys and cross dressers θα δώσουν το πιο δυναμικό παρόν στιγματίζοντας με την δική τους kinky πινελιά την 4η έκθεση Athens Erotica, στις 25-26-27 Μαϊου 2012, στο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης.

25-26-27 ΜΑΪΟΥ 2012
ΑΘΗΝΑ / ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ / ΕΚΕΠ EXPO CENTER
ENTRY : 5€
DOORS OPEN :
FRIDAY 18:00 -24:00
SATURDAY 15:00 -24:00
SUNDAY 15:00-24:00

Πηγή: athens-dayandnight.gr


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...