5.10.12

Απίστευτη ιστορία του Μουρίνιο για Μπαλοτέλι! (video)

Είναι γνωστό πως ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν είναι από τα καλύτερα παιδιά και δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιοι προπονητή να τον έχει στην ομάδα του. Όποις "τυχερός" τον είχε, πλέον μπορεί να διηγηθεί πολλές ιστορίες από τα "κατορθώματα" του Ιταλού.
 
Όπως για παράδειγμα ο Ζοσέ Μουρίνιο που συνεργάστηκε για 2 χρόνια με τον Ιταλό στην Ίντερ.
 
Μιλώντας στην κάμερα του CNN ο Πορτογάλος δέχτηκε να πει μια από τις πολλές ιστορίες με πρωταγωνιστεί τον Μπαλοτέλι την οποία μάλιστα φάνηκε να διασκεδάζει καθώς στο τέλος της μαζί με τον δημοσιογράφο "λύθηκε" στα γέλια...
 
Αναλυτικά λοιπόν ο "Special One" τόνισε: "Ο Μάριο είναι ένας ωραίος πλακατζής. Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο 200 σελίδων για όσα έζησα με τον Μάριο στην Ίντερ για δύο χρόνια. Το βιβλίο όμως δεν θα ήταν δραματικό, αλλά κωμικό. 

Θυμάμαι σε ένα ταξίδι στο Καζάν για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στο συγκεκριμένο παιχνίδι όλοι οι στράικερ μας ήταν τραυματίες. Δεν έπαιζαν, ο Μιλίτο και ο Ετό. Ο Μάριο πήρε κίτρινη κάρτα στο 42΄-43΄.

Έτσι όταν πήγαμε στα αποδυτήρια ξόδεψα τα 14 από τα 15 λεπτά που είχα στη διάθεση μου, μιλώντας στον Μάριο. Του είπα 'Μάριο δεν μπορώ να σε αλλάξω, δεν έχω άλλο στράικερ στον πάγκο, μην αγγίζεις κανένα, παίξε μόνο με την μπάλα, όταν χάνεις την μπάλα μην αντιδράς, αν σε προκαλούν μην αντιδράς, εάν ο διαιτητής κάνει κάποιος λάθος μην αντιδράσεις σε παρακαλώ Μάριο'.

Στο 46΄ δέχθηκε κόκκινη κάρτα!"...



by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...