21.10.12

a-kalyptos οδηγός παρασκευής ΦΡΡΑΠΕ

Επειδή στον a-kalypto μας αρέσει να τηρούμε τις υποσχέσεις μας (έστω και αν αργούμε καμιά φορά), σας παρουσιάζουμε σήμερα σε παγκόσμια πρώτη τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να φτιάξετε επιτέλους έναν φρραπέ της προκοπής.

Πάμε: 

1. Ξυπνάτε περίπου την ώρα που ανέβηκε η ανάρτηση, δλδ γύρω στις 12.30. Εννοείται πως το προηγούμενο βράδυ έχετε πιει τα πάντα οπότε μάλλον έχετε ξυπνήσει με τα ρούχα. Βάλτε πυτζάμες, είναι καιρός να νιώσετε άνετα με τον εαυτό σας. Καλό είναι η μέρα να είναι Κυριακή.

2. Δεν πλένετε τα μούτρα σας για να φύγουν τσίμπλες ή τυχόν άλλες ακαθαρσίες, ο φρραπές είναι που θα σας ανοίξει το μάτι. 

3. Με βήμα ταχύ αλλά και τρεκλίζοντας ελαφρώς, βγαίνετε από το υπνοδωμάτιο και δε μιλάτε σε άνθρωπο. Κατευθυνθείτε προς την κουζίνα προσέχοντας μη σκοντάψετε σε τίποτα εμπόδια όπως παπούτσια, κουτιά από συσκευασίες ηλεκτρονικών ειδών, το joystick του playstation, τη γάτα ή την ουρά της και άλλα συναφή.

4. Η αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητο συστατικό. Το μόνο που σκέφτεστε είναι πως "κανείς δε μπορεί να φτιάξει καλύτερο φρραπέ από μένα".

5. Με μεγάλη ευλάβεια και σταθερό χέρι (και θέλει προσπάθεια αυτό μετά από τόσα σφηνάκια χτες) βάζετε επιθυμητή δόση ζάχαρης σε μεγάλο ποτήρι, γνωστό και ως φρραπεδοπότηρο. Στη συνέχεια, αφού πάρετε λίγη μυρωδιά καφέ, προσθέτετε και από αυτόν, πάντα με την απαιτούμενη ευλάβεια. Αν για κακή σας τύχη, πέσει ζάχαρη/καφές εκτός του ποτηριού, δεν χάθηκε ο κόσμος, μπορούν να τα μαζέψουν οι άλλοι.

6. Βάζετε ενάμιση δάχτυλο νερό και χτυπάτε για λίγα δευτερόλεπτα τον καφέ στο μηχάνημα που όλοι λέμε χτυπητήρι. Μην το παρακάνετε με το χτύπημα, θα χαλάσετε τη γεύση.

7. Εξακολουθείτε να μη μιλάτε σε κανένα και λειτουργείτε σα να προσεύχεστε (ταχύτης και αυτοσυγκέντρωσις). 

8. Προσθέστε άφθονο πάγο ώστε να τιγκάρει το μέγα φρραπεδοπότηρο ως πάνω. Προσθέστε τώρα παγωμένο νερό και περιμένετε να "κάτσει" ο καφές και να ανέβει ο αφρός. Το τέλειο οπτικό αποτέλεσμα επιβάλλει πως τα 2/3 του ποτηριού έχουν καφέ και το 1/3 αφρό. Δε βάζετε κανενός είδους γάλα, το γάλα είναι για τα μωρά. 

9. Επιλέγετε χοντρό καλαμάκι τύπου "μπουρί" και όχι λεπτό (φλώρικο) ώστε να πίνετε γεμάτες γουλιές. Κάθεστε αναπαυτικά στην πιο ευρύχωρη-μαλακιά πολυθρόνα (αν έχετε κάτι σαν τις πολυθρόνες Τζόι και Τσάντλερ από "Φιλαράκια" είστε σε καλό δρόμο).

10. Ανοίγετε tv, βρίσκετε το αγαπημένο σας παιδικό και απολαμβάνετε φρραπεδούμπα. 

Εμείς οι άντρες μένουμε πάντα παιδιά. 



by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}

1 σχόλιο έως τώρα. Εσύ τι πιστεύεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...