26.12.12

Τα δίνουμε όλα για την Bar Refaeli (photos 'n' video)

Πιθανά θα έχετε διαπιστώσει ότι η βραδινή στήλη του περιοδικού μας έχει "πάθει" ένα σχετικό κόλλημα με την Bar Refaeli.
Ακόμα, σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει ότι η στήλη επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα μεγάλα έντυπα ανδρικά περιοδικά (αχ, τα έντυπα, πόσο μου λείπουν τα έντυπα*), όπως το Esquire, το Playboy, το GQ, αλλά πιο πολύ το Maxim.
Κι έτσι άπλα (σαν να λέμε 1+1=2) σήμερα παρουσιάζουμε την φωτογράφιση της sexy Bar Refaeli για το Maxim** (τ. Σεπτεμβρίου 2012).

Ακολουθούν οι φωτογραφίες, αλλά και το επίσημο backstage video: 













ΥΓ1: Παρεπιμπτόντως να σημειώσουμε ότι το Maxim είχε ανακηρύξει τη Bar Refali πιο επιθυμητή γυναίκα για το 2012. Και να μην την αλλάξει για το 2013 δεν νομίζουμε ότι θα διαμαρτυρηθεί κανείς.
ΥΓ2: Μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί την χώρισε ο Leonardo Di Caprio;;; Θα σας εξηγήσει η στήλη σε μελλοντική ανάρτηση...
ΥΓ3: Ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες της στήλης που τους έχουμε κακομάθει στα αφιερώματα με τις πιο hot ελληνίδες celebrities και τους διαβεβαιώνουμε ότι ετοιμάζουμε πολλά για το 2013. Μέχρι τότε μπορούν να απολαμβάνουν την Χριστίνα, την Κατερίνα, την Έλενα, την Μάρα και τα άλλα παιδιά...


*Μια από τις αγαπημένες μου ασχολίες αυτές τις μέρες είναι να παίρνω τα εορταστικά τεύχη των περιοδικών με τα δωράκια τους για το πρωτοχρονιάτικο χαρτί (τράπουλες, μάρκες, poker sets) και σήμερα διαπίστωσα πως μόνο το Playboy κυκλοφορεί.
** Όταν ο a-kalyptos παρουσιάζει φωτογράφιση το εννοεί. Δηλαδή βάζουμε όλες τις φωτογραφίες και σε HQ. Έχουμε πολλάκις χλευάσει τις αναρτήσεις του "ανταγωνισμού" με λιγότερες από 10 hot photos.

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...