20.10.12

Πρεμιέρα για την ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012

Ο κλάδος του αυτοκίνητου στην Ελλάδα έχει πληγεί όσο λίγοι με την κρίση που υπάρχει στη χώρα μας αλλά και με τις αλόγιστες πολιτικές προηγούμεΝων κυβερνήσεων να υπερφορολογήσουν το αυτοκίνητο με διάφορους τρόπους. 


Κι έρχεται η έκθεση "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012", η οποία είναι αλήθεια ότι έλειψε από το χώρο, να τονώσει το ενδιαφέρον του κοινού για να δει και εφόσον μπορεί να αποκτήσει κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο, να μάθει τις τάσεις της αγοράς, να δει από κοντά εκτός με υγραέριο, υβριδικές εκδόσεις, πετρελαιοκίνητες και οτιδήποτε άλλο τον ενδιαφέρει. 


Η έκθεση λειτουργεί για το κοινό από σήμερα Σάββατο το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο (Αίθουσα Ξιφασκίας). 

Χθες, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, τα χαμόγελα επέστρεψαν. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι σε όλα τα στελέχη του κλάδου της αυτοκίνησης, εδώ και τρία χρόνια επικρατεί κατήφεια και έντονος προβληματισμός για το μέλλον. Τουλάχιστον, με την έκθεση και την αναμενόμενη επισκεψιμότητα, διότι ο Ελληνας θέλει να δει κάτι καινούργιο, ασχέτως αν μπορεί τώρα να το αγοράσει, τα χείλη των ανθρώπων δεν άνοιξαν αυτή τη φορά για να εκφράσουν την ανησυχία τους, αλλά την αισιοδοξία τους. 

Στην έκθεση, παρατηρήσαμε πολλά νέα μοντέλα, που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στην ελληνική αγορά και μόλις αφίχθησαν: το VW Golf 7, το Renault Clio, το Skoda Rapid, το Seat Mii, το Peugeot 301, το Fiat 500 L κ.α. Παράλληλα, οι εταιρείες διαθέτουν όλα τα νέα μοντέλα της χρονιάς και είναι πολλά για να τα παραθέσουμε, καλύπτοντας μια έκταση μεγαλύτερη από 15.000 τ.μ. 


Επιπλέον, μια σειρά από πρωτότυπες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης (test drive, αγώνες δεξιοτεχνίας κτλ) θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, που θα έχουν και την ευκαιρία να κερδίσουν και πολλά πλούσια δώρα καθώς και ένα μεγάλο δώρο - σούπερ έκπληξη! 

Ενδεικτικά αναφέρουμε το μοναδικό «ζωντανό» crash test που θα πργματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΕΜΠ, την επίδειξη απεγκλωβισμού σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ, αλλά και θέματα οδικής ασφάλειας με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». 

Δεν πρέπει επίσης να ξεχάσουμε και τα test drives που θα μπορούν να πραγματοποιούν οι επισκέπτες σε όλα τα μοντέλα της αρεσκείας τους. 

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012, προσαρμοσμένη στα δεδομένα της εποχής, περιόρισε το αντίτιμο του εισιτηρίου στα 7 ευρώ, ενώ φοιτητές, άνεργοι (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και παιδιά συνοδευόμενα θα πληρώνουν μόνον 3,5 ευρώ.



Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...