9.10.12

Η βρετανική απάντηση στην Κέιτ Άπτον


Τι κι αν έχει μια 5ετια στο modeling; Η Τζέμα Άτκινσον τώρα έχει αρχίσει και τραβάει τη προσοχή χάρη στα μάχη “στήθος με στήθος” με την Κέιτ Άπτον.
Η μία γεννήθηκε με αυτά τα προσόντα και πάλεψε μόνη της για να μπει στην αφρόκρεμα του modeling. Η άλλη χρειάστηκε να κάνει προσθετική στήθοςνα περάσει από το κρεβάτι του Κριστιάνο Ρονάλντο και να παίξει σε μια βρετανική σαπουνόπερα, ένα reality και διάφορα σήριαλ για να τα καταφέρει. Ωστόσο αυτό καθόλου δεν ενοχλεί τον κόσμο που χαίρεται αν τις βλέπει. Κι αν για την Κέιτ Άπτον ετοιμαζόμαστε να γράψουμε εγκυκλοπαίδεια, η Τζέμα Άτκινσον μοιάζει άξια αντίπαλη. 



Η 27χρονη αγγλίδα ηθοποιός, μοντέλο και περσόνα δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί ότι μεγάλωσε το στήθος της για να γίνει διάσημη και πλέον το εκμεταλλεύεται με το καλύτερο τρόπο. Φωτογραφήσεις για περιοδικά, μοντέλο εσωρούχων, αγαπημένο παιδί της Βρετανίας όσο αφορά τις λίστες “οι πιο καυτές γυναίκες της χρονιάς”. Και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη και στο “Casualty”. Πάει για ρεκόρ τηλεθέασης η σειρά φέτος…









Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...