14.10.12

Πιλοτικό LTE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αύριο

Η εποχή LTE ξεκινά και στην Ελλάδα. Η Cosmote ανακοίνωσε ότι διαθέτει ήδη το δίκτυο LTE 4G σε πιλοτική χρήση σε δύο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 15 Οκτωβρίου και αφορούν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.


Η διαδικασία των δοκιμών για το δίκτυο Cosmote LTE ξεκινά από τις 15 Οκτωβρίου 2012 και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από την επόμενη Δευτέρα στο site της Cosmote. Φυσικά για να δοκιμάσετε το νέο δίκτυο Cosmote LTE 4G θα πρέπει να έχετε και το αντίστοιχο κινητό, όπως για παράδειγμα το iPhone 5.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα γνωστά περί υψηλής ταχύτητας download σε σύγκριση ακόμα και με τα δίκτυα HSPA/HSPA+ και άλλα τέτοια όμορφα που μένει να δούμε στην πράξη πόσο γρήγορα θα υλοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και πόσο θα κοστίσουν τελικά.

Σε κάθε περίπτωση η ύπαρξη ανταγωνισμού στην Ελλάδα για το LTE είναι εξαιρετικά νέα για τους καταναλωτές. Πριν από μερικές ημέρες η Vodafone ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το δικό της δίκτυο LTE 4G για την Ελλάδα στα 900MHz.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...