2.8.12

Πλάγιο άουτ για κλάματα (video)

Όταν κάποιος αθλητής εκπροσωπεί τη χώρα του συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι φυσικό να έχει λίγο άγχος. Από τη μεγάλη του επιθυμία να είναι σε όλα άψογος και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, μπορεί λόγω άγχους να κάνει κάποιο λάθος. 

Βέβαια, δεν μπορεί με τίποτα να περάσει απαρατήρητο γιατί σε μια τέτοια διοργάνωση οι κάμερες πιάνουν και το παραμικρό. Πόσο μάλλον σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Πόσο μάλλον όταν έχεις τη μπάλα και όλοι οι πλανήτες συνωμοτούν για να... γίνεις θέαμα. 

Όπως ο Ραμόν Αρίας στο ματς της Ουρουγουάης με τη Μεγάλη Βρετανία όπου οι Λατινοαμερικάνοι ηττήθηκαν με 1-0. Ο αμυντικός της "τσελέτσε" λοιπόν κλήθηκε να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ αλλά βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε βίντεο... Λογικό αν αναλογιστούμε πως κατά την εκτέλεση η μπάλα χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του κι έφυγε μακριά με τον ίδιο να μένει... άγαλμα για το πώς τα κατάφερε. 

Υ.Γ. Τελικά υπάρχουν κάποιοι που εκτελούν και χειρότερα ένα πλάγιο άουτ θα σκέφτεται τώρα ένας "τοσοδούλης" ποδοσφαιριστής...


by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...