7.8.12

Microsoft Wedge Touch Mouse για Windows 8 (και όχι μόνο)

Το Microsoft Wedge Touch Mouse αποτελεί το πιο μικρό και ελαφρύτερο ποντίκι που έχει παρουσιάσει ποτέ η Microsoft και υποστηρίζει πλήρως gestures αφής τεσσάρων διαδρομών με τις κινήσεις των δακτύλων. Στο κάτω μέρος, το Microsoft Wedge Touch Mouse διαθέτει τεχνολογία laser BlueTrack, χάρη στην οποία το ποντίκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως ξύλο, μάρμαρο, χαλί και γρανίτη. Το ποντίκι τροφοδοτείται από μία αλκαλική μπαταρία ΑΑ, η οποία συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία και σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να διαρκέσει έως 4 μήνες.


Εκτός από την άψογη επικοινωνία μεταξύ Windows 8 laptops και tablets μέσω Bluetooth, το Wedge Touch Mouse διαθέτει το χαρακτηριστικό backpack mode το οποίο απενεργοποιεί αυτόματα το ποντίκι όταν ο συνδεδεμένος υπολογιστής εισέλθει σε κατάσταση αναμονής ή απενεργοποιηθεί, εξοικονομώντας έτσι περισσότερη μπαταρία. Το Wedge Touch Mouse θα υποστηρίζει υπολογιστές και tablets με Windows 8, Windows RT, Windows 7 καθώς και OS X.


Η τιμή του Microsoft Wedge Touch Mouse υπολογίζεται στα 69,95 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο σύντομα μέσω του Microsoft Store και των συνεργαζόμενων καταστημάτων παγκοσμίως.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...