6.8.12

Logitech Mini Boombox, χοροπηδάμε στο γραφείο

Η Logitech έχει μακρά σχέση με το κομμάτι του ήχου, από τις εποχές που τα πολυκάναλα συστήματά της ήταν ο,τι καλύτερο μπορούσε κάποιος να βρει για τον υπολογιστή του. Οι εποχές βέβαια άλλαξαν και ο κόσμος έχει στραφεί σε άλλες συσκευές, ενώ ταυτόχρονα η έλευση νέων τεχνολογιών επέτρεψε στους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν και ασύρματους τρόπους μετάδοσης των δεδομένων. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Mini Boombox, μια συσκευή must-have για όλους όσους έχουν smartphone και θέλουν να το μετατρέψουν σε ηχοσύστημα, όπου και αν βρίσκονται! 


Πρόκειται για ένα ασύρματο ηχείο που χρησιμοποιεί τη τεχνολογία Bluetooth για να επικοινωνήσει με οποιαδήποτε αντίστοιχη συσκευή και να αναπαραγάγει μουσική. Οι διαστάσεις του Mini Boombox όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι αρκετά μικρές -άλλωστε, πως αλλιώς θα λεγόταν mini και συγκεκριμένα ανέρχονται στα 115,6x71,2x58 χιλιοστά. Αντίστοιχα και το βάρος του είναι χαμηλό και βρίσκεται ελαφρώς κάτω από τα 230 γραμμάρια. Μέσα σε αυτό τον όγκο και βάρος, η Logitech έχει τοποθετήσει ένα σύστημα δυο δρόμων, αλλά και μια μπαταρία που επιτρέπει στη συσκευή να παίζει μουσική για περίπου 10 ώρες. Η φόρτιση γίνεται μέσω θύρας USB που βρίσκεται στο πίσω μέρος, δίπλα από την οποία συναντάμε επίσης και μια είσοδο mini-jack, εφόσον κάποιος θέλει να συνδέσει το ηχείο παραδοσιακά με κάποια συσκευή.


Σχεδιαστικά, το Mini Boombox είναι όμορφη συσκευή, με τις καμπύλες του και τη διχρωμία μαύρο-κόκκινο. Από πλευράς ποιότητας κατασκευής πάντως δεν εντυπωσιάζει, με τα πλαστικά να προσφέρουν μέτρια αίσθηση, ενώ και από πλευράς στήριξης, αυτή δεν είναι η καλύτερη δυνατή καθώς «πιάσαμε» το Boombox να… χοροπηδάει πάνω σε ένα γραφείο και να μετακινείται κατά την αναπαραγωγή μουσικής με αρκετά μπάσα. Η ενεργοποίηση του Mini Boombox γίνεται μέσω ενός διακόπτη που βρίσκεται στο πίσω μέρος και αμέσως μετά φωτίζουν τόσο το λογότυπο της Logitech που βρίσκεται στο μπροστά μέρος όσο και τα capacitive πλήκτρα αφής που συναντάμε στο πάνω μέρος. Το λογότυπο παραμένει πάντα φωτιζόμενο, ενώ τα πλήκτρα μετά από μερικά δευτερόλεπτα σβήνουν. Αυτά περιλαμβάνουν τόσο το volume control που λειτουργεί πάντα όσο και Play/Pause Next/Previous, τα οποία όμως μπορούν να αξιοποιηθούν μόνο στη περίπτωση σύνδεσης μέσω Bluetooth με κάποια άλλη συσκευή και όχι όταν έχουμε συνδέσει το Boombox με παραδοσιακό τρόπο.



Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...