24.7.13

Βάλε ένταση στο sex– Όσο πιο πολύ φωνάζεις τόσο το καλύτερο








Σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Λίντς, ανακαλύφθηκε ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ απόλαυσης και έντασης στο σεξ.

Οι επιστήμονες δήλωσαν πως οι γυναίκες τείνουν να αντιδρούν θετικότερα στο σεξ όταν ο σύντροφός τους εξωτερικεύει με ηχηρά μηνύματα την ικανοποίησή του κατά την ερωτική πράξη. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην αίσθηση της αποδοχής που πιθανώς νιώθουν καθώς αισθάνονται ποθητές και πως οι προσπάθειές τους είναι πετυχημένες.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τους άνδρες καθώς η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες θεωρούν ιδιαίτερα ερωτικό να ... ακούν τις συντρόφους τους.

Όταν οι επιστήμονες ζήτησαν από το δείγμα 71 γυναικών ηλικίας 18 έως 48 ετών να αποκαλύψει πόση φασαρία κάνει κατά την διάρκεια του σεξ και σε ποιο στάδιο, οι γυναίκες ανέφεραν ότι είναι πιο θορυβώδεις ακριβώς πριν και κατά την διάρκεια του οργασμού του συντρόφου τους, με τα 2/3 μάλιστα να λένε πως «οι φωνές» τους βοηθούν στην κορύφωση του συντρόφου τους.

Την έρευνα επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες του περιοδικού «Archives of Sexual Behaviour», η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών (το 92%) εκτιμούν ότι οι φωνές τους λειτουργούν ως «επιβράβευση» των επιδόσεων του συντρόφου τους, με αποτέλεσμα να τονώνεται η αυτοεκτίμησή τους και έτσι οι επιδόσεις του στο κρεβάτι.

Η βρετανική πάντως δημοσκόπηση που είχε ως δείγμα 1000 εθελοντές που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας φανερώνει ότι οι γυναίκες είναι πιο «ηχηρές» στο κρεβάτι από τους συντρόφους τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στα Νέα, για την αυξημένη φωνητική έκφραση της απόλαυσης στις γυναίκες υπεύθυνη είναι πιθανώς η ίδια τους η ανατομία: τα νεύρα στην κλειτορίδα είναι πολύ περισσότερα απ’ ό,τι κοντά στο πέος, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να νιώθουν πιο έντονα τον οργασμό.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...