20.7.13

Μουντιάλ 2014: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας θα κοστίζουν από 30 έως και 1.980 ρεάλ, δηλαδή περίπου από 10 μέχρι 665 ευρώ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη FIFA, που εξήγησε ότι η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου μέσω της πύλης της στο διαδίκτυο.


Η ελάχιστη τιμή αντιστοιχεί στα κουπόνια με έκπτωση 50%, που θα προσφερθούν στους Βραζιλιάνους οι οποίοι είναι μεγαλύτεροι των 60 ετών καθώς και στους μαθητές, που θα μπορέσουν επίσης να τα αποκτήσουν στη μισή τιμή τους.

Όπως διευκρίνισε σήμερα στο Σάο Πάολο ο διευθυντής μάρκετινγκ της FIFA, Τιερί Βέιλ, η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία θα προσφέρει 400.000 εισιτήρια της «κατηγορίας 4» στα 60 ρεάλ (20 ευρώ), που θα μπορούν να αγοραστούν μόνο από Βραζιλιάνους.

«Κάποιος θα είναι δυνατόν να δει 37 παιχνίδια με ένα εισιτήριο. Ποτέ δεν είχαμε μια τόσο χαμηλή τιμή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ακόμη και χωρίς έκπτωση, το εισιτήριο προσφέρεται σε πολύ ανταγωνιστική τιμή», εξήγησε ο Βέιλ.

Ο εκπρόσωπος της FIFA υπενθύμισε στη συνέχεια ότι η παγκόσμια συνομοσπονδία θα χαρίσει τα εισιτήρια σε όσους εργάστηκαν για την προετοιμασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έτσι ώστε να «παρακολουθήσουν το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στα γήπεδα που εκείνοι βοήθησαν για να οικοδομηθούν».

Επιπλέον, η FIFA θα δώσει δωρεάν άλλα 50.000 εισιτήρια στην κυβέρνηση της Βραζιλίας, προκειμένου να διατεθούν στους αυτόχθονες κατοίκους της χώρας και τους δικαιούχους του προγράμματος «Beca Familia», που απευθύνεται στους πιο φτωχούς πολίτες.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...