15.7.13

Are you ready to...Ejekt?

Η ώρα που όλοι περιμέναμε μετρά πλέον βασανιστικά...αντίστροφα: Τρίτη 16 Ιουλίου και η Αθήνα υποδέχεται τους Pet Shop Boys στο 9ο Ejekt Festival στην Πλατεία Νερού. Είστε έτοιμοι;





Pet Shop Boys, Peter Hook & The Light, James Blake και 8 ακόμα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας έρχονται την Τρίτη 16 Ιουλίου στην πλατεία Νερού στο Φάληρο, με διάθεση να ξεσηκώσουν και να διασκεδάσουν με τους απανταχού φανς, που θα σπεύσουν να κατακλύσουν τον συναυλιακό χώρο.

Το EJEKT Festival, πιστό στην επιτυχημένη συνταγή του, παρουσιάζει και φέτος στην ίδια σκηνή μεγάλα ονόματα αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες από την ποπ, την ροκ και την ηλεκτρονική μουσική.

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τους κορυφαίους Pet Shop Boys και τους θρυλικούς Peter Hook & The Light, τον νέο σταρ της ηλεκτρονικής σκηνής James Blake, τη μεγάλη ελπίδα του βρετανικού ροκ Palma Violets και τον εξωπραγματικό beatboxer Faith SFX. Το line-up συμπληρώνουν τα τρία ελληνικά συγκροτήματα (Bittersweet, Jamming Funkers, Viper Vikings) που προέκυψαν από τον μεγάλο διαγωνισμό του Red Bull Bedroom Jam.

Έχουν περάσει 3 δεκαετίες από τη στιγμή που ο Neil Tennant και Chris Lowe πρωτοεμφανίστηκαν στην «δειλή» τότε ηλεκτρονική-ποπ σκηνή. Σήμερα, με εμπειρία και πολλά εύσημα στους ώμους τους, παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά «Electric» (κυκλοφορεί τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στην Ελλάδα από τη Feelgood Records), ως πιστοί υπέρμαχοι της δικής τους ξεχωριστής μουσικής.

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, όπου αντί για τους Happy Mondays θα εμφανιστούν Peter Hook & The Light, μπορεί να είναι ξαφνική αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσάρεστη, αφού ο συνιδρυτής των Joy Division και έπειτα New Order, αποτελεί ιδιαίτερη φιγούρα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Σε ότι αφορά βέβαια την ακύρωση (ουσιαστικά χωρίς λόγο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία), της εμφάνισης των Happy Mondays στο EJEKT Festival, προέκυψε έπειτα από επίκληση από την πλευρά του συγκροτήματος της γενικής απεργίας της 16ης Ιουλίου και του πιθανού κινδύνου να χάσουν τις πτήσεις τους (αν απεργήσουν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου της Αθήνας).

Στη συνέχεια του Ejekt όμως και κουβαλώντας τον τίτλο της «Καλύτερης Νέας Μπάντας» για το 2012 και αφού ανακηρύχτηκε το «Best of Friends», «Τραγούδι της Χρονιάς», οι Palma Violets είναι η νέα μεγάλη ελπίδα της rock για την Μεγάλη Βρετανία, ενώ το show του Faith SFX είναι κάτι που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας.

Είναι ένας από τους κορυφαίους beatboxers του πλανήτη, με εξωπραγματική ικανότητα να μιμείται ήχους, samples, ρυθμούς, φωνές, την οποία συνδυάζει με την αγάπη του για την σύγχρονη βρετανική μουσική, το UK Garage/Grime και το UK Hiphop. Ο Faith SFX έχει ξεσηκώσει χιλιάδες θεατών στα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης, έχει εμφανιστεί μαζί με τεράστια ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος και τώρα έρχεται να επιβεβαιώσει τη φήμη του στην Αθήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ejekt Festival 2013 έχει ως εξής:

οι πόρτες ανοίγουν στις 16.00

Palma Violets 17.30 – 18.20

Bittersweet 18.30 – 18.45

Jamming Funkers 18.50 – 19.05

Viper Vikings 19:10 - 19:25

James Blake 19:40 - 20:40

Peter Hook & The Light 20.55 -21:55

Faith SFX 22.00 – 22.20

Pet Shop Boys 22:45 – τέλος φεστιβάλ

Πληροφορίες: Πλατεία Νερού, Π. Φάληρο, Τρίτη 16 Ιουλίου, εισιτήρια: προπώληση: 35 ευρώ από το www.ticketarena.gr , το www.viva.gr , το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και τα Public, ταμείο: 40 ευρώ την ημέρα της συναυλίας, www.ejekt.gr , www.detoxevents.gr , τηλ.210 9611240 (12.00-17.00 καθημερινές).


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...