29.12.12

Θύμα δολοφονίας η Whitney Houston;

Βίντεο που αποδεικνύει πως η Whitney Houston δολοφονήθηκε από εμπόρους ναρκωτικών, επειδή τους χρωστούσε χρήματα, ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του ιδιωτικός αστυνομικός, που είχε προσληφθεί για να ρίξει επιπλέον φως στα αίτια θανάτου της. 

Το Φεβρουάριο του 2012, η 48χρονη Whitney Houston, βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα του διαμερίσματός της, στο Beverly Hilton Hotel. 

Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι η διάσημη καλλιτέχνιδα είχε χάσει τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να πνιγεί, ενώ επιβεβαίωσε τη φημολογία για χρόνια χρήση ναρκωτικών και τις καρδιακές παθήσεις. 

Ωστόσο, ο ιδιωτικός ντέντεκτιβ Paul Huebl διατυπώνει αμφιβολίες για την ετυμηγορία του ιατροδικαστή, λέγοντας ότι η Whitney Houston δολοφονήθηκε από εμπόρους κοκαΐνης, μετά την αποτυχία της να πληρώσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια που φέρεται να τους χρώσταγε. 

Σύμφωνα με το περιοδικό «National Enquirer», ο Huebl πιστεύει ότι οι ντίλερς έστειλαν κακοποιούς να εισπράξουν τα λεφτά με σαφή εντολή, αν δεν πλήρωνε να την σκοτώσουν. 

Για να ενισχύσει την άποψή του ο ντέντεκτιβ είπε ότι έχει στην κατοχή του βίντεο από κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου Beverly Hilton. 
Στο οπτικό υλικό φαίνονται δύο άγνωστοι άνδρες, να αναμιγνύονται με τα μέλη της συνοδείας της Whitney Houston, με προφανή σκοπό αρχικά να την πλησιάσουν και στη συνέχεια να μπουν στο διαμέρισμά της. 

Αντίθετα με την επίσημη εκδοχή του «αιφνιδίου θανάτου», ο ντέντεκτιβ Paul Huebl υποστηρίζει ότι «η στάση του σώματος και τα αμυντικά τραύματα δείχνουν ότι η Whitney πάλεψε για τη ζωή της πριν πεθάνει». 


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...