12.10.12

Ατμοσφαιρική και στοιχειωμένη μουσική στο Bios

Ο Αμερικανός παραγωγός οΟοΟΟ από το Σαν Φρανσίσκο έρχεται για δεύτερη φορά στo Bios, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου για ένα μοναδικό live set.



Ο οΟοΟΟ είναι ο χαρισματικός παραγωγός Christopher Dexter Greenspan. Έχοντας ένα μείγμα επιρροών οι οποίες φαντάζουν μακρινές μεταξύ τους, o oOoOO καταφέρνει να παντρέψει hip-hop ήχους με pop , πειραματικές μελωδίες, βαθιές μπασογραμμές και ονειρικά φωνητικά δημιουργώντας ένα ταξίδι συναισθημάτων και ηχητικών αναμνήσεων. Μπορεί κανείς να αναγνωρίσει διάφορα στοιχεία στη μουσική του από indie κιθάρες, δυνατά synths ως drum ‘n bass και dubstep ήχους.

Ο οΟοΟΟ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω του διαδικτύου όταν το κομμάτι «Hearts» έκανε τον γύρο των μουσικών blog και site. Έχει συνεργαστεί με διάφορους αναγνωρισμένους καλλιτέχνες για τη δημιουργία remix κομματιών τους, όπως τη Lady Gaga, τη Lindsay Lohan και τους Μarina and the Diamonds μεταξύ άλλων.

Με μουσικά περιοδικά και portals που ορίζουν το «νέο» στη μουσική όπως το Boomkat, το Pitchfork και το Wire να έχουν γράψει διθυραμβικές κριτικές για τη μουσική του, το όνομα του οΟοΟΟ έχει συνδεθεί με τη δημιουργία της drag και της witch-house σκηνής. Ο ίδιος επιμένει ότι δε θέλει να βάζει τον εαυτό του σε μουσικά καλούπια και genres.


Ένα μοναδικό βράδυ με την ατμοσφαιρική και στοιχειωμένη μουσική του οΟοΟΟ σε ένα live set θα απολαύσουν οι θαμώνες του Bios το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου.


Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, Αθήνα, 210 3425335, www.bios.gr, είσοδος 8 ευρώ, στις 11 μ.μ.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...