29.12.12

Γίγαντας στο κρεβάτι της

Ακολούθα αυτές τις συμβουλές και θα μιλούν για τις επιδόσεις σου στο σεξ για δεκαετίες.
 
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τη σεξουαλική ζωή σου από τη φήμη που έχεις στις γυναικείες παρέες. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την απογειώσεις από το να βελτιώσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς τις επιδόσεις σου. Μπορείς να πας με την κοπέλα σου στην κορυφή του βουνού και να κρεμαστείτε από τον γκρεμό ή να κλειδωθείτε με sex-toys σε ένα ασανσέρ, όπου μπορούν να σας ανακαλύψουν. Για τους λιγότερο περιπετειώδεις, όμως, ακόμα και στο σεξ υπάρχει σύστημα. Ακολούθησέ το.
 
7.00 Δυναμωτικό πρωινό
 
Ξύπνα με διάθεση να γίνεις ο αυριανός serial killer. Ο,τι δημητριακά κι αν έχεις στο ντουλάπι, άσε τα στην άκρη και δοκίμασε τις τραγανές νιφάδες ρυζιού. Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνες Β, θειαμίνη και ριβοφλαβίνη αποδεικνύεται πολύτιμη, σύμφωνα με τον Allan Pacey, λέκτορα ανδρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματός σου. Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση. «Καθώς μεγαλώνεις, το σώμα σου δυσκολεύεται να απορροφήσει αυτές τις βιταμίνες. Γι' αυτό και είναι καλό να αυξήσεις την πρόσληψή τους» εξηγεί ο Pacey.
Libid' up: 8%
 
8.30 Μάθε τι τρέχει
 
Το πιθανότερο είναι να γνωρίζεις ήδη ότι η αερόβια άσκηση σχετίζεται με τη σεξουαλική ζωή σου. Αυτό που πρέπει να μάθεις όμως είναι η διάρκεια που πρέπει να έχει, σύμφωνα με τους Αμερικανούς ερευνητές, ώστε να φέρει αποτελέσματα στο κρεβάτι σου. «Η τεστοστερόνη σου φτάνει στο επιθυμητό επίπεδο με 30 λεπτά ημερήσιας αερόβιας άσκησης, κάνοντας την άσκηση με ένταση 7 στα 10» λέει ο Jay Schinfeld, διευθυντής αναπαραγωγικής ενδοκρινολογίας στο Abington Memorial Hospital της Πενσιλβάνιας. Καλό λοιπόν το πρωινό τρέξιμο, αλλά θυμήσου ότι δεν είναι για χόρταση. «Η έντονη αερόβια άσκηση που ξεπερνάει τις 5 ώρες την εβδομάδα αυξάνει κατά 50% τις πιθανότητες να εμφανίσεις σύνδρομο υπερπροπόνησης, κάτι που θα μειώσει την τεστοστερόνη και τη λίμπιντό σου». Για να διεκδικήσεις λοιπόν το χρυσό μετάλλιο στο κρεβάτι της, θα πρέπει να περιοριστείς σε συντηρητική προπόνηση στο πάρκο της γειτονιάς σου.
Libid' up: 15%
 
8.30 Ή κολύμπα στα βαθιά
 
Η εναλλακτική για τις ημέρες που πατάς pause στο τρέξιμο είναι το κολύμπι. «Το βασικό πλεονέκτημα της κολύμβησης στην τόνωση της σεξουαλικής ζωής σου είναι η έμφαση στη σωστή αναπνοή και η υποστήριξη όλου του κορμού σου» επισημαίνει ο Schinfeld. Αντί λοιπόν να λουφάρεις τα πρωινά που λείπεις από το στίβο, εγγράψου κολυμβητήριο και ξεκίνα προπόνηση με πρόσθιο. Στόχος σου είναι να μάθεις τη σωστή κίνηση των ποδιών, για να δυναμώσεις το εσωτερικό των μηρών και τους μυς της λεκάνης. Αυτό θα σε βοηθήσει, σύμφωνα με τους ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, να αποκτήσεις μεγαλύτερο έλεγχο στο σεξ και δυνατότερους οργασμούς. Ο Schinfeld σου συστήνει και την πιο hot εκδοχή της άσκησης: «Κολυμπώντας σε ζεστό νερό μεγαλώνεις την ευλυγισία σε μυς και τένοντες, διευρύνοντας την γκάμα των κινήσεών τους και κατ’ επέκταση τις στάσεις σου στο σεξ».
Libid' up: 15%
 
16.00 Κάν' τη με ελαφρά
 
Για να αποδείξεις ότι είσαι σκληρό καρύδι στο σεξ, θα χρειαστεί να ενισχύσεις το μεσογειακό ταμπεραμέντο σου με λάτιν στοιχεία. Βάλε στη διατροφή σου τα βραζιλιάνικα καρύδια, που είναι από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης Ε. Είναι η βιταμίνη που -σύμφωνα με δημοσίευμα στο επιστημονικό περιοδικό Reproduction- παίζει καθοριστικό ρόλο στη ροή αίματος στα γεννητικά όργανά σου. Αν θες εναλλακτική επιλογή, θα πρέπει να ξεπεράσεις τα όριά σου και να φας σέλινο! Δοκίμασέ το είτε σε στικς είτε ως ρόφημα (ετοιμάζοντας αφέψημα με τη ρίζα και τα φύλλα του). Οπως προκύπτει από έρευνα του περιοδικού Fertility and Sterility, το σέλινο σου προσφέρει εντονότερη διέγερση στη διάρκεια της κοινωνικής ζωής σου. «Οι φερομόνες ενεργοποιούν τις περιοχές του εγκεφάλου που σου δίνουν αυτοπεποίθηση και νιώθεις πιο ελκυστικός» εξηγεί ο Alan Hirsch, διευθυντής νευρολογικού στο Smell & Taste Treatment and Research Foundation στο Σικάγο.
Libid' up: 7%
 
18.00 Δώσ' τα όλα στο γυμναστήριο
 
«Για να διαρκεί περισσότερο το σεξ χρειάζεσαι μυϊκή δύναμη, ρυθμό κι ευελιξία» συνοψίζει ο Alan Riley, καθηγητής σεξουαλικής ιατρικής στο University of Central Lancashire. Σύμφωνα με το Duke University των ΗΠΑ, αρκεί μόνο ένας μήνας για να βελτιώσεις κατά το 1/3 τις σεξουαλικές επιδόσεις σου. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις επικεντρώνεται στην εκγύμναση της μέσης και των γοφών σου:
 
Φτιάξε γέφυρα (γλουτοί, οπίσθιοι μηριαίοι, κοιλιακοί, λεκάνη)
Ξάπλωσε με την πλάτη και τα πέλματά σου να ακουμπούν στο πάτωμα, ενώ έχεις λυγισμένα τα γόνατα. Σφίξε τους γλουτούς κι ανασήκωσέ τους για 3 δευτερόλεπτα. Μετά χαμήλωσε κι επανάλαβε 12 φορές.
Πέσε στα γόνατα (γλουτοί, οπίσθιοι μηριαίοι, γοφοί)
Ξεκίνα από θέση για κάμψεις με τα γόνατά σου λυγισμένα. Ισιωσε το δεξί πόδι πίσω σου στρίβοντας ελαφρώς προς τα δεξιά. Πέρνα το δεξί πόδι σου πάνω από το αριστερό και χαμήλωσέ το, τόσο ώστε να ακουμπήσει το πάτωμα έξω από το αριστερό πόδι σου. Κάνε 20 επαναλήψεις σε κάθε πόδι.
(Ξε)γλίστρησε με τρόπο (ώμοι, στήθος, μέση, τρικέφαλοι, κοιλιακοί)
Βάλε τις κάλτσες σου αν γλιστράει το πάτωμα και πάρε την κλασική θέση για κάμψεις. Μετακίνησε το σώμα σου πρώτα προς τα πίσω, ώστε η μύτη σου να έρθει στην ευθεία των χεριών σου, κι έπειτα μπροστά, ώστε το στομάχι σου να βρεθεί ανάμεσα στα χέρια σου. Επανάλαβε για ένα λεπτό.
Libid' up: 33%
 
19.00 Συμπλήρωσε το καρέ
 
Στο βραδινό γεύμα σου, η σέξι επιλογή είναι το κρέας, που μπορεί να είναι βοδινό ή μοσχαρίσιο. «Η πρωτεΐνη του κόκκινου κρέατος αυξάνει τα επίπεδα των χημικών ουσιών ντοπαμίνη και νορεπινεφρίνη στον εγκέφαλό σου και μεγαλώνει την ευαισθησία σου στη διάρκεια του σεξ» παραθέτει η Sarah Brewer, συγγραφέας του Increase Your Sex Drive. Οι μπριζόλες, από την άλλη, έχουν ψευδάργυρο, το μέταλλο που ενισχύει τη λίμπιντο, μειώνοντας την παραγωγή προλακτίνης στο σώμα σου. Αντιστοίχως, το κόκκινο κρέας ανεβάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης σου περιορίζοντας την παραγωγή γκλομπουλίνης (SHBG). Η τελευταία κατηγορείται για παρεμπόδιση του δρόμου που γεμίζει με αίμα το όπλο σου και για επακόλουθη μείωση της αντοχής σου. Οσο για το συνοδευτικό του πιάτου σου, είναι στο χέρι σου να επιλέξεις αν θα είναι πατάτες ή κάτι άλλο.
Libid' up: 11%
 
23.00 Βάλε ξυπνητήρι
 
Οπως όλα τα πράγματα, έτσι και το σεξ έχει την ώρα του. Σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές του Rutgers University στο Νιού Τζέρσεϊ, τα επίπεδα της τεστοστερόνης σου χτυπούν κόκκινο στις 7 το πρωί. «Τακτικοί οργασμοί τη συγκεκριμένη ώρα είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος να αυξήσεις σε βάθος χρόνου τα επίπεδα ωκυτοκίνης και προλακτίνης» επισημαίνει ο Roy Levin, βιοϊατρικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ. Οσο για το χασμουρητό που σου έρχεται, μην το πνίγεις. Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Στουτγκάρδης έχουν διαπιστώσει ότι τα χασμουρητά, όπως και οι στύσεις σου, ελέγχονται από το νιτρικό οξείδιο. Κάθε φορά λοιπόν που χασμουριέσαι ανοίγεις τις νευροχημικές οδούς, που σε κρατούν στο ύψος των περιστάσεων.
Libid' up: 14%
 
Ζήτημα χρόνου
 
Στο σεξ, όπως άλλωστε και στις σχέσεις, το παν είναι το σωστό timing. Για να σε βοηθήσουμε να το πετύχεις ζητήσαμε από 53 γυναίκες να βαθμολογήσουν με άριστα το 10 το σεξ σε διάφορες φάσεις. Προφανώς, οι περισσότερες είναι ή πολύ πρωινοί ή βραδινοί τύποι.
 

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...