31.12.12

Εσύ που θα "τα σπάσεις" απόψε;

H φετινή παραμονή πρωτοχρονιάς μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος ή διεθνείς αστέρες των decks, το σίγουρο πάντως είναι ότι φέτος όλα τα διάσημα σποτ διασκέδασης και οι αγαπημένοι DJs της πόλης θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να υποδεχτούμε το 2013 με χορό και χαμόγελο.


Red Night 2013
Το καθιερωμένο party του Βασίλη Τσιλιχρήστου («Venue») και του Αλέξανδρου Χριστόπουλου (Best Radio) αποτελεί ένα από τα πιο σταθερά και αξιόπιστα house parties για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, γι’ αυτό χρειάζεται πολύ έγκαιρη κράτηση. Και πολυτελές setting του «Hilton» γίνεται ξανά το σημείο όπου η χρονιά μπαίνει με glam. Ξεν. «Hilton», Βασ. Σοφίας 46. Στις 12 μεσάν. Είσ.: € 15. Κρατήσεις-πληροφορίες: 2107281351. Προπώληση εισιτηρίων ((€ 10) στο Hilton Desk έως τις 29/12.

Dazzle afterhours
Οι Leon Segka και Mikele αναβιώνουν το dance party «Dazzle» το οποίο μεσουράνησε στα αθηναϊκά club στα τέλη των ’90s. Μαζί με τον Tony Lasar έχουν την χορευτική after-hours λύση για τις πρώτες πρωϊνές ώρες. 
Skullbar, Λάμπρου Κατσώνη 11 και Ιπποκράτους. Στις 3 π.μ. Είσοδος ελεύθερη έως τις 4 π.μ. και Είς.: € 10 (με ποτό) μετά τις 4 π.μ.

On the house #3
Με dance party από 10 DJs (Mr. Statik, Lostra, Chevy, K.atou, Bodj, Anestie Gomez, Tolis Q, Mr Roussos, Pan, Lee Burton) της αθηναϊκής underground house και techno σκηνής στο συναυλιακό χώρο και με indie ολονυχτία στο bar (με τους Stam, Bolas, Lipstick Stained Glasses, She & Her) υποδέχεται το «Six D.O.G.S.» το 2013. Τα events, βέβαια, θα ξεκινήσουν από το μεσημέρι της παραμονής με το παζάρι Meet Market (12 μ.-8 μ.μ.), DJ set και polaroid στον κήπο (2-10 μ.μ.), καθώς και κερασμένο gluhwein και σπιτικά μελομακάρονα για όλους όσοι επιλέξουν να αλλάξουν τη χρονιά στον κήπο. Πρωινό μετά τις 6 π.μ., η είσοδος σε όλα είναι ελεύθερη.«Six D.O.G.S.», Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 2103210510.

Psy trance party της Amorphia
Κάθε Πρωτοχρονιά έχει κι ένα μεγάλο psy-trance party. Και η ομάδα Amorphia ετοιμάζει μια επικής διάρκειας παραγωγή με αρκετούς live guests στα δύο επίπεδα του club «Titanic». Ο Λονδρέζος Dick Trevor, ο Ισραηλινός Terranoise, η Ρωσίδα Z-Cat και ο δικός μας Audioform αναλαμβάνουν το live σκέλος του party ενώ οι Kundalini, Doc, Nikos Liquid Love Spiros Wom, Wingman, Dr. Sammy, Balliou, Nick Pall και El Mahico συμμετέχουν με DJ sets. Titanic, Αγίας Ελεούσης 3, Μοναστηράκι. Είσ.: € 20. Προπώληση (€ 10, 15) στα www.amorphia.gr, «Κιβωτός του Σπύρου» (Τμώλου 22-24, Βύρωνας, 6980041483) και It Shop (Κλεισόβης 10, Εξάρχεια, 2111838446)

Η Klik Records πάει Κηφισιά
Αλλάζοντας τη συνήθεια που την θέλει να αλλάζει χρονιά στην «Αίγλη Ζαππείου», η ομάδα της Klik Records καταλαμβάνει χώρο του ξενοδοχείου «Semiramis» στο Κεφαλάρι και μπαίνει στο 2013 με τους deep και progressive house ρυθμούς των George Kyriakou, G.Pal, OD Sounds και Savvas (Acropod). Semiramis, (ξεν. «Semiramis») Χαριλάου Τρικούπη 48, Κεφαλάρι. 

Επίσης

Inbox: Techno ολοκαύτωμα με ελληνικό line up: Axel Karakasis, Christian Cambas, Spiros Kaloumenos, Dennis Bunas και Mr. M.

Sixx: Viton, Gus & Bonso, Dino MFU, Senses: η all star ομάδα των resident DJs εναλλάσσεται στα decks

Club 22: ‘80s και ‘90s party με την ομάδα Fresh & Yellow. 

Dybbuk: House party με τους Duke και Simos Danalis

Mamacas: Η βασική ομάδα των resident DJs (Αδριανός Παπαδέας, Manolaco, Angelo, Brouss κ.α.) εναλλάσσεται στα πλατό. 

Pixi: Καλεσμένος θα είναι ο Πορτογάλος παραγωγός της nu-disco Social Disco Club

W: house party με τον Johnny Gerontakis (Show Me Love) και Agent Greg (Paradise Club Mykonos)


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...