31.12.12

Α-νασκόπηση του 2012 μέσα από το Top 10 (+7) των πιο επιθυμητών γυναικών σύμφωνα με τους α-κάλυπτους αναγνώστες μας (photos)

Αγαπητοί α-κάλυπτοι {και όσες πιστές α-κάλυπτες}, παραμονή πρωτοχρονιάς απόψε και αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση που διαβάζετε από το περιοδικό μας για το φευγάτο 2012. 


Η σύμπτωση είναι πως σήμερα, 31 Δεκεμβρίου, ο akalyptos.blogspot.gr συμπληρώνει ακριβώς 8 μήνες παρουσίας στη μπλογκόσφαιρα και με μια σχετική νοσταλγία (αλλά πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία για το νέο έτος) η βραδινή στήλη του περιοδικού, σας παρουσιάζει τις πιο επιθυμητές (δηλαδή τις πιο κλικαρισμένες) γυναίκες της χρονιάς που πέρασε. 


Πραγματικό reader's demand*.

Ξεκινάμε λοιπόν την αντίστροφη μέτρηση των 10 (από τις 154 !!!) δημοφιλέστερων αναρτήσεων της βραδινής μας στήλης:

10. Σύλβια Παπαδάκη, προβολές σελίδας: 1154


Η "κατατρεγμένη" αυτές τις μέρες Σύλβια Παπαδάκη αγγίζει την τελειότητα και αποτελεί το καλύτερο ορεκτικό για τη συνέχεια του άρθρου...

9. Άρτεμις Αστεριάδη, προβολές σελίδας: 1482

Η θεά Άρτεμις πραγματικά έκλεψε την παράσταση με την επίδοσή της και μάλιστα την έχετε απολαύσει εις διπλούν καθώς συμπρωταγωνιστεί σε μια ακόμα ανάρτηση, την οποία όμως θα δείτε παρακάτω από την αγαπημένη σας... πρωταγωνίστρια.

8. Έλενα Παπαβασιλείου, προβολές σελίδας: 1559

Η πολυλατρεμένη μου Έλενα Παπαβασιλείου βρίσκεται αντικειμενικά σε κάθε λίστα προτίμησης κάθε άνδρα. Η αλήθεια είναι ότι την περίμενα πιο ψηλά, αλλά για να μην την αδικώ τα κλικ της Έλενας μοιράζονται και εδώ, όταν μας είχε τρελάνει όλους στο Nitro.  

7. Όλγα Φαρμάκη, προβολές σελίδας: 1827

Το απόλυτο must have, η καυτή Όλγα Φαρμάκη σας πήρε τα μυαλά στο video clip του Mamacita Buena και δικαιωματικά κατέλαβε την 7η θέση.

6. Μαίρη Συνατσάκη, προβολές σελίδας: 1983

Πολύ ψηλά η γλυκύτατη Μαίρη Συνατσάκη. Το ξέραμε ότι σας αρέσει και γι' αυτό την αποθεώσαμε έγκαιρα με ένα από τα γνωστά μας αφιερώματα.

5. Έφη Κυριάκου, προβολές σελίδας: 2096

Η πρώην playmate Έφη Κυριάκου μπορεί να έχει χαθεί από τα φώτα της διασημότητας, αλλά τα analytics δείχνουν ότι στέλνει ακόμα κόσμο στην... τουαλέτα!

4. Πηνελόπη Αναστασοπούλου, προβολές σελίδας: 2986

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μεγάλη έκπληξη. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ας το πούμε μια πιο ιδιαίτερη γυναίκα σε σχέση με τον ανταγωνισμό της, αλλά το γεγονός ότι την αναδείξατε τόσο ψηλά στο Top 10 δείχνει πως δεν είμαι ο μόνος που του αρέσουν οι ροκογκόμενες...

3. Νικολέττα Ράλλη, προβολές σελίδας: 3022


Ο τίτλος της σχετικής ανάρτησης "Δυο μέτρα γυναίκα και με τις τέλειες αναλογίες" πιστεύω τα λέει όλα για τη Νικολέττα Ράλλη, δικαίως βρίσκεται στο νο 3.

2. Ευαγγελία Αραβανή, προβολές σελίδας: 4057

Νομίζω πως και στην περίπτωση της Ευαγγελίας Αραβανή το τόσο ψηλό πλασάρισμα αποτελεί έκπληξη. Εμένα πάντως απ' όταν μου έφαγε το κορίτσι έπαψε να μ' αρέσει (είμαι αισθηματίας τι να κάνω...). 

1. Χριστίνα Μουστάκα, προβολές σελίδας: 8393


Στην περίπτωση της Χριστίνας Μουστάκα τα λόγια είναι περιττά, πρόκειται για γυναίκα που την έφτιαξε ο Θεός σε μεγάλα κέφια και σύσσωμη η Συντακτική μας Επιτροπή ήξερε εξαρχής πως πάει καρφί στο νο 1. Τα πάνω από 8.000 κλικ που της χαρίσατε και η μεγάλη διαφορά από το νο 2 απλά το επιβεβαιώνουν. 

Και για να μη σας αφήσουμε παραπονεμένους παρουσιάζουμε και ένα bonus plus7 με μερικές ακόμα καυτές παρουσίες (εδώ επιτρέψτε μου να είναι Editor's choice):

Κορίτσια που θα θέλαμε περισσότερα:


Το πιο τέλειο κορμί στην Ελλάδα άγγιξε το τοπ 10, αλλά για λίγο δεν τα κατάφερε. Επειδή όμως ξέρουμε ότι σας αρέσει την επαναφέρουμε στις σελίδες της στήλης.



Στην περίπτωση της Κατερίνας Στικούδη έχουμε να κάνουμε με έκπληξη από την ανάποδη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν την λιώσατε στο κλικ. Πατήστε στο όνομά της και επανορθώστε άμεσα!


Τελικά ο κόσμος πιστεύει ή δεν πιστεύει ότι η Δούκισσα Νομικού είναι η πιο όμορφη Ελληνίδα. Είχε απρόσμενα κακό πλασάρισμα, αλλά δεν θα της το κρατήσουμε μανιάτικο. Ίσως τώρα που την βλέπετε στο Θέμο να την ξανααγαπήσετε και να βρεθεί πιο ψηλά του χρόνου. Από σας εξαρτάται...

Κορίτσια που περιμένουμε πολλά για το 2013:



Η Μάρα Δαρμουσλή αποτελεί προσωπική μου επιλογή κι αν συμφωνήσετε μαζί μου όπως και στην περίπτωση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, του χρόνου θα είναι στάνταρ στο τοπ 10.


Σας τρελαίνει κάθε βδομάδα στο Dancing with the Stars και γι'αυτό εμείς πραγματοποιήσαμε το πιο ολοκληρωμένο αφιέρωμα στην ομορφιά της που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.



Η Χριστίνα Κολέτσα είναι κούκλα, τούμπανο και μαγκάκι. Περιμένουμε πολλά απ' αυτήν μες το 2013, αλλά είπαμε από σας εξαρτάται...



Last but not least στη λίστα προτιμήσεων του γράφοντος η πολύ παιχνιδιάρα Αντωνία Καλλιμούκου. Δείτε τη φωτογραφία και απλά σκεφτείτε πόσο ζηλεύετε κάθε φορά που βλέπετε ένα αντίστοιχο θέαμα στην παραλία και να μην συνοδεύεται από εσάς. Έχει βλέπετε αυτό το girlfriend look που όλοι θέλουμε. Κλικ στον σύνδεσμο και enjoy.

The End!!!

ΥΓ: Οφείλουμε βέβαια να ομολογήσουμε πως τα κλικ που έφερε κάθε ανάρτηση συσχετίζονται και με την ημερομηνία δημοσίευσής της, αλλά εντάξει τώρα ρε παιδιά για εσωτερική κατανάλωση είναι το κομμάτι, δεν είναι και επιστημονική έρευνα...

ΥΓ2: Αφού (ξανά) απολαύσατε τις πιο όμορφες και sexy Ελληνίδες celebrities σε 17 hot photos, να σας ευχηθούμε από καρδιάς ευτυχισμένο το νέο έτος και εμείς θα τα λέμε (σχεδόν) κάθε βράδυ στις 21:00... 

by a-kalyptos

* Οι μετρήσεις είναι μέχρι σήμερα 31/12 και ώρα 18:00.

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...