29.12.12

Natalie Portman: Η πιο προσοδοφόρα ηθοποιός


Η Natalie Portman είναι η πιο προσοδοφόρα ηθοποιός για τα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ, σύμφωνα με την λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes.

Η πρωταγωνίστρια του "Black Swan" (Μαύρος Κύκνος), μια ταινία που κόστισε στην εταιρεία παραγωγής περίπου 13 εκατομμύρια δολάρια, απέφερε κέρδη ύψους 329 εκατομμυρίων δολαρίων!

Με αυτό το ρόλο, η Portman όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της Όσκαρ αλλά και να μπει στη λίστα με τους πιο επικερδής ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του έγκυρου περιοδικού, η 31χρονη ηθοποιός "επέστρεψε" 42,7 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώθηκε για την ταινία.



Στη δεύτερη θέση της λίστας του Forbes, βρίσκεται η Kristen Stewart. Η 22χρονη ηθοποιός "επέστρεψε" κατά μέσο όρο 40,6 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώθηκε.

Για τις τελευταίες δύο ταινίες του "Twilight" πληρώθηκε συνολικά 50 εκατομμύρια δολάρια, σίγουρα όμως άξιζε τα λεφτά της, αφού η εταιρεία παραγωγής κέρδισε περίπου 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια!



Ο Αμερικανός ηθοποιός Shia LaBeouf καταλαμβάνει την τρίτη θέση,με κέρδη 35,8 δολάρια για κάθε δολάριο που κόστισε στην εταιρεία παραγωγής, ενώ στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται και οι συμπρωταγωνιστές της, Robert Pattinson (4η θέση, με 31,70 δολ.) και Taylor Lautner (6η θέση, με 29,50 δολ.).

Ο Daniel Radcliffe τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 30,50 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρωνόταν. Ακολουθούν οι Bradley Cooper (7ος με 25 δολ.), Dwayne Johnson (8ος με 22,7 δολ.), Amy Adams (9η με 22,6 δολ.), Kevin James (10ος, με 22,4 δολ.).

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη λίστα.


Πηγή

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...