18.12.12

Snapseed για iPhone, iPad και Android, το Photoshop του κινητού για όμορφες φωτογραφίες δωρεάν

Πρόσφατα το Google αγόρασε το Snapseed app για iPhone και iPad. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν ακόμα μια εξαγορά εταιρείας για το ταλέντο του ανθρώπινου δυναμικού αντί για την τεχνολογία που πρόσφερε το Snapseed. Σήμερα το Google έρχεται να διαψεύσει όλους αυτούς με την διάθεση νέας έκδοσης του Snapseed.


Το Snapseed 1.5 για iPhone και iPad είναι πλέον διαθέσιμο και δωρεάν για όσους θέλουν να κάνουν τις φωτογραφίες τους λίγο καλύτερες. Φανταστείτε το Snapseed ως το Photoshop του iOS και είστε μέσα. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση το κατεβάζετε από το App Store και το έχετε πάντα μαζί σας για επεξεργασία χρωμάτων, κόψιμο φωτογραφιών, προσθήκη πλαισίων, περιστροφή φωτογραφιών και προσθήκη διάφορων φίλτρων για ρετρό και όχι μόνο εμφάνιση όπως ακριβώς κάνει το Instagram.

Μαζί με την ανανεωμένη έκδοση του Snapseed για το iPhone και το iPad το Google δημιούργησε και το Snapseed για Android. Ίδιες δυνατότητες για επεξεργασία φωτογραφιών στο αγαπημένο σας Android smartphone και tablet εντελώς δωρεάν και με την απαραίτητη ενσωμάτωση με Google+ για sharing των φωτογραφιών.





Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...