12.12.12

Κόντρα, φιγούρα και... αυτογκόλ για φίλημα! (video)

Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε παίξει μπάλα ανεξαρτήτως επιτυχίας. Επίσης, από τον καναπέ ή την πολυθρόνα μας έχουμε απολαύσει ουκ ολίγα ματσάκια. Ένας από τους αγραφους κανόνες του ποδοσφαίρου λοιπόν είναι, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, ότι αν θέλει η μπάλα να μπει ό,τι και να γίνει θα καταλήξει στα δίχτυα. 

Επίσης, αρκετές είναι οι φορές που έχουμε δει έναν αμυντικό εξαιτίας κάποιου καπρίτσιου της στρογγυλής θεάς να εκτίθεται. Ενδεικτική της διάθεσης της μπάλας αλλά και της "έκθεσης" του αμυντικού είναι η φάση στην οποία πρωταγωνίστησε ο γνωστός μας από την θητεία του στον Ολυμπιακό, Ματ Ντάρμπισιρ. 

Στο ματςτης ομάδας του, Όλνταμ, με την Κόλτσεστερ για την League One, ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της πρώτης ο Άγγλος φορ μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ, αλλά ο αντίπαλος πορτιέρο έδιωξε με τα πόδια. Όμως η μπάλα κόντραρε στον επερχόμενο αμυντικό και χτύπησε στα πόδια ενός συμπαίκτη του που ήταν ακριβώς πάνω στη γραμμή. 

Ο τελευταίος ούτε που κατάλαβε πού κατέληξε η μπάλα και αφού έκανε μια φιγούρα, γυρίζοντας γύρω από τον εαυτό του την είδε να στριφογυρίζει και να καταλήγει στα δίχτυα... Είπαμε, αν δεν σε θέλει...



by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...