15.12.12

Πας ταξίδι; Μάθε τις 4 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για το κινητό σου!

Ποιες είναι τα απαραίτητα travel apps που θα χρειαστείς;

Κατέβασε τις top 4 ταξιδιωτικές εφαρμογές για smartphones! 

Πριν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη σου, δες τις καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να έχεις κατεβάσει στο smartphone σου... Και φυσικά, εννοούμε τις δωρεάν! 

1. Weather + 

Αυτή είναι η εφαρμογή που σίγουρα θα χρειαστείς, πριν ακόμα καταλήξεις πού θα πας. Αν έχει -10 στη Βιέννη τα Χριστούγεννα, για παράδειγμα, καλό θα είναι να το ξέρεις πριν καταλήξεις (όχι, ότι αυτό θα μας αποθάρρυνε, to be honest...). Eίναι δωρεάν, είναι εύχρηστη και θα την βρεις σε όλα τα λειτουργικά.
 
2. Easyjet mobile
 
Ε ναι, πριν καν σκεφτείς που θα πας και κλείσεις ειστήριο, σίγουρα θα κάνεις ένα πέρασμα από την easyjet για να ελέγξεις τις προσφορές στις ημέρες που θέλεις να ταξιδέψεις. Η μόνη low budget αεροπορική εταιρία που έχουμε στην Ελλάδα, άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε τα ταξίδια - πρώτα βλέπουμε τις προσφορές και μετά σκεφτόμαστε πού θα πάμε. Φυσικά έιναι δωρεάν, και ιδιαίτερα βολικό το γεγονός ότι μπορείς να κλείσεις και ξενοδοχείο.
 
3. Skype
 

Και το αποφάσισες και πήγες, αλλά πώς θα γλιτώσεις αυτές τις χρεώσεις κινητού -που θα είναι αρκετές για να σιγουρευτεί η μαμά ότι είσαι καλά εκεί στα ξένα-; Μία είναι η λύση, που ξέρουν σίγουρα όσοι έχουν φίλους, συγγενείς στο εξωτερικό. Skype.- H εφαρμογή είναι δωρεάν, οι χρεώσεις αν καλείς κινητό η σταθερό τηλέφωνο, χαμηλότερες από αυτές που έχεις συνηθίσει και αν κάλεις σε άλλη skype γραμμή είναι δωρεάν. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις; Καθώς η επικοινωνία γίνεται μέσω ίντερνετ, φρόντισε να βρεις δίκτυο wi-fi, ειδάλλως οι 3g χρεώσεις που θα έρθουν από τον πάροχο σου θα είναι υπερμεγέθεις!
 
4. XE currency
 
Αν ταξιδεύεις εις τα Παρίσια και τα Λονδίνα, δεν έχεις πρόβλημα αφού ακόμα το νόμισμα είναι κοινό. Όταν βγεις έξω από τη γηραιά ήπειρο όμως, και ειδικά στις ασιατικές χώρες που ισοτιμίες δεν μας είναι τόσο γνώριμες από τα δελτία ειδήσεων, εκεί χρειάζεσαι τη βοήθεια του xe currency. Eίναι διάσημο, είναι δωρεάν, είναι εύκολο στη χρήση και είναι το μόνο που χρειάζεσαι για κάθε νόμισμα. 


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...