16.4.13

Samsung Galaxy Mega 5.8, το μικρό-μεγάλο smartphone/phablet

Είναι μικρό, είναι μεγάλο, είναι το νέο Samsung Galaxy Mega 5.8 smartphone ή phablet. Ανάλογα πως θα το δει κανείς. Με οθόνης 5.8 ιντσών βρίσκεται ανάμεσα στο Galaxy Note 2 και το μεγαλύτερο Galaxy Mega 6.3 για όσους θέλουν μια ενδιάμεση λύση.

Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο Galaxy Mega 6.3, το Galaxy Mega 5.8 δεν είναι μικρότερο μόνο στην οθόνη αλλά και σε επιδόσεις και χαρακτηριστικά. 
Ξεκινώντας από τα βασικά, έχουμε ένα smartphone – phablet με διαγώνειο οθόνης 5.8 ίντσες και ανάλυση qHD ή 960 x 540 pixels. Επεξεργαστής dual-core 1.4GHz με 1.5GB RAM και Android 4.2 Jelly Bean στο λειτουργικό.

Κάμερα 8 megapixel στο πίσω μέρος και 1.9 megapixel μπροστά, Bluetooth 4.0 και φυσικά υποστήριξη για δίκτυα HSPA+ αλλά όχι 4G LTE. Για όσους τα 8GB της ενσωματωμένης μνήμης δεν είναι αρκετά, το Samsung Galaxy Mega 5.8 προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο με κάρτα μνήμης microSD μέχρι και 64GB. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2600mAh και αναλαμβάνει το βάρος της τροφοδοσίας με ρεύμα της τεράστιας οθόνης.

Τα άλλα ηλεκτρονικά είναι επίσης χαμηλότερων δυνατοτήτων σε σύγκριση με το Galaxy Mega 6.3. Αυτό σημαίνει ότι το WiFi περιορίζεται σε WiFi 802.11 a/b/g/n χωρίς τις δυνατότητες και λειτουργίες του νέου πρωτοκόλλου ac που χρησιμοποιεί και το Samsung Galaxy S4.

Στο software, η Samsung έχει εξοπλίσει το Galaxy Mega 5.8 με Samsung ChatON, Samsung WatchON, Samsung Link, S Travel (TripAdvisor), S Voice 2.0.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...